Backup. Vores sky er sikker. Er din?

Er din sky sikker?

Backup er vigtig uanset om du arbejder på PC, Mac eller har flyttet dine dokumenter til skyen.

Det er rigtig træls, når man opdager man har mistet vigtig data enten via en menneskelig fejl eller via et virusangreb. Det kan betyde, at man har mistet indsamlet information om ens kunder og ens forretning. Hvis dette uheld skulle ske for dig, så kan vi nemmere genoprette dine data og hjælpe dig tilbage på arbejdssporet med en opdateret backup. En opdateret backup er med til at sikre dine data.

Hvis du som mange andre virksomheder, benytter dig af Office 365 skyløsningen, så skal du ikke vide dig sikker på at der er backup af din sky. Microsoft tager nemlig ikke backup af din sky – det er dit ansvar. Har du sikret din sky?

Hos MainBrain tilbyder vi løsningen Cloudfinder, som giver dig en nem og effektiv backup, som sikrer dine data. Vores løsning:

  • Er fuldautomatisk
  • Har ubegrænset lagerplads
  • Har en kraftfuld filtrering og søgefunktion
  • Tilbyder hurtig genskabelse af data
  • Generer detaljerede aktivitetsrapporter

Løsningen omfatter, at der mindst én gang dagligt tages en backup af din Office 365 skyløsning. Dette inkluderer alle virksomhedens mails, kalendere, kontakter, filer og mapper. Så hvis uheldet skulle være ude, er det nemt at genskabe det mistede.

Vil du høre mere, udfyld gerne nedenstående formular og vi kontakter dig efterfølgende:

Send os en mail