Kører din IT som smurt?

IT er som en bil. For at bilen skal køre som smurt, skal den til service. Det samme gælder din IT. Men hvornår har din virksomheds IT sidst været til service?

IT er essentielt for at drive forretning i dag. Det er blevet en integreret del af virksomheders hverdag i form af hjemmeside, CRM- og CMS-systemer, mail osv. Og der ligger rigtig meget information i virksomhedens mange forskellige databaser. Derfor er det rigtig vigtigt at sende din IT til service for at have styr på IT’en og sikkerheden bag. At have styr på IT-sikkerheden har nemlig den fordel at det giver din virksomhed troværdighed, overlevelsesmuligheder og muligheden for at spare tid og penge.

Når IT’en og sikkerheden er i orden, undgår du at IT-kriminelle får fat i dine forretningsfølsomme informationer og oplysninger – såsom kundedata, betalingsoplysninger osv.

Få IT’en til at køre som smurt

Med et IT-servicetjek kan du få IT’en til at køre som smurt og optimere din IT-sikkerhed. Som ved en bil er et IT-servicetjek med til at forebygge skader og reparationer samt skabe færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer for din virksomhed.

Et servicetjek sikrer din virksomheds IT, og du vil:

  • Opleve færre nedbrud
  • Mindske chancen for hackerangreb
  • Opdage problemer før de bliver til problemer
  • Sikre dine data

Det kan også være I bruger et stort budget på forskellige løsninger fra forskellige leverandører. Måske det kan gøres smartere, billigere og mere sikkert. Som jeres eksterne IT-afdeling sørger vi for, at I fremover har en velfungerende hverdag og samtidig sparer tid og penge.

Vil du have styr på din virksomheds IT og sikkerhed?

I MainBrain sørger vi for at din IT kører som den skal. Vi leverer nemlig IT med tryghedsgaranti.