Virksomheder er vilde med Apple

Apples styresystem iOS er meget mere populært blandt virksomheder end både Googles Android og Microsofts Windows Mobile. Det viser en ny rapport fra det amerikanske firma Good, der specialiserer sig i smartphone-kommunikation for erhvervslivet.
Good laver en software, som gør det muligt for smartphone-brugere at højne sikkerhedsniveauet på deres telefoner, således at det bliver muligt at bruge telefonerne til virksomhedskommunikation.
Rapporten viser, at iPhone 4, blot to måneder efter den kom på markedet, var den mobile enhed, hvorfra Goods software blev aktiveret oftest blandt firmaets erhvervskunder.
Kigger man samlet på tallene fra juni til september i år, er det tydeligt at se, at Apple har godt fat i erhvervslivet: 50 % af alle Goods nye aktiveringer kom i denne periode fra iOS-enheder. Til sammenligning kom blot 30 % fra Android-enheder, mens endnu færre – kun 15 % – kom fra mobiltelefoner med Windows Mobile.
RIMs BlackBerry er stadig den foretrukne mobiltelefon i erhvervslivet. Goods softwareløsning giver Android- og iOS-enheder et sikkerhedsniveau på højde med det, BlackBerry-telefoner har, når man køber dem i butikken. BlackBerry-brugere har derfor ingen grund at investere i Goods produkter, hvorfor tal fra disse telefoner derfor heller eksisterer i Goods rapport.

Kilde: macnation.dk