5 gode råd når du vælger IT leverandør

1. Find ud af jeres formål med at IT-outsource – opstil klare retningslinjer

Det første og vigtigste at finde ud af er, hvad forventningerne er til det, at din virksomhed IT-outsourcer (lader andre stå for IT-driften). Saml din ledelse og lav en forventningsafstemning som omhandler følgende: i hvilken grad I vil outsource, hvorfor I har valgt at outsource jere

s IT i første omgang, samt hvad I forventer at få ud af det på længere sigt. Når dette er gjort, er alle enige om retningslinjerne for og forventningerne til samarbejdet mellem jer og jeres kommende IT-leverandør. Sidste step er at være tydelige omkring og italesætte jeres forventninger ved mødet med jeres fremtidige IT-leverandør.
Hvis du også er klar til at få din IT outsourcet og spare penge og besvær, så giv os et kald på 7025 1201. Vi står klar til en uforpligtende snak, hvis du har behov for at drøfte dine tanker om din virksomheds IT-situation.

2. Support-hotline i tilfælde af, at du står og har brug for øjeblikkelig hjælp i forbindelse med IT-problemer

Du kender det: virksomheden kører på højtryk og alle er pressede. Pludselig går nettet eller systemet ned. Hvad sker der? Alle ansatte i din virksomhed bliver frustrerede, arbejdsmiljøet bliver anspændt, produktiviteten daler og det samme gør din virksomheds indkomst. Med et af MainBrains abonnementspakker slipper du for alle de unødvendige bekymringer og vækstforhindringer – allerede inden problemerne opstår. Skulle det alligevel ske at uheldet er ude, og problemerne ikke bliver løst med det samme, er vi kun et opkald væk, hvis det hele skulle brænde på.

3. Ingen udløbsdato – altid opdateret! Få en IT-leverandør, der ved, hvad de laver

MainBrain blev stiftet i år 2000, hvilket vil sige vi kommer med 19 års erfaring fra markedet. I samtlige 19 år har vi gjort en dyd ud af at være på forkant, når det kommer til at være fremme i skoene med den nyeste udvikling inden for teknologi. Med os som din IT-leverandør er du sikret viden inden for den nyeste teknologi, og at jeres systemer altid vil være opdaterede. Du vil altså ikke skulle tænke på, hvornår og hvorvidt du skal ud og bruge penge på nye systemer til virksomheden. Her vil vi hele tiden holde dig opdateret og i samarbejde med dig holde dig og din virksomhed opdaterede på de nyeste systemer samt elektronik. Derudover er du med os som din IT-leverandør garanteret en IT-sikkerhed og stabil IT-drift. Så uanset om du køber MainBrains guld-, sølv- eller bronzepakke, er du garanteret en service ud over det sædvanlige. Tryk her for at se abonnementspakker.

4. Prisen skal matche din virksomheds behov

Aldrig vælg en IT-leverandør, hvor du betaler alt for meget for alt for lidt. Hos MainBrain får du tryghedsgaranti, og sammen fikser vi et abonnement, så det passer netop din virksomheds behov. Om du har behov for, at vi er din IT-fanebærer, om du allerede har en IT-afdeling, som kun har brug for hjælp med enkelte arbejdsopgave eller din IT-mand/-afdeling blot har brug for en sparringspartner, så har vi en abonnementspakke, der passer dig – og endda til en pris, som er til at betale! Ved at have en abonnementspakke hos os, vil du være garanteret en fast månedlig pris, hvilket vil sige, at din virksomhed ikke vil opleve uforudsete udgifter.

5. Gå efter en fleksibel IT-leverandør, der er til at forstå

IT-sprog kan ofte være svært at forstå, hvis ikke man er sat godt ind i feltet. Derfor er det vigtigt, at du ved dit valg af IT-leverandør er opmærksom på, at virksomhedens formidlingsevner er i top. Om du selv er en garvet IT-ekspert, kun ved en smule, eller slet ingen forstand har på IT, er vi i MainBrain gode til at formidle, hvad det er vi i virkeligheden gør for dig og din virksomhed, så du er garanteret, at du får, hvad du betaler for. Får vi i fællesskab ikke fikset dit problem ved at hjælpe dig via et opkald, kommer vi selvfølgelig også fysisk ud og hjælper dig i din virksomhed, og vi går ikke, før det virker.
Læs mere om vores medarbejdere her

Sidebar
Clear
Cache