Office 365

Effektivisér din hverdag

OFFICE 365’s nye redskaber

Så er der nyt på Office 365 fronten

Vidste du, at Office 365 bliver brugt i over 264 lande og er til rådighed på 44 forskellige sprog? Det populære og verdensomspændende produkt er i konstant udvikling for at sikre sine brugere den bedst mulige oplevelse med produktet.

I oktober 2017 kunne Office 365 lancere en række nye redskaber, der er designet til at spare dig og andre office 365 brugerne tid og skabe bedre resultater.

En af de nye redskaber er Oversætter i Word.

Oversætter i Word

Oversættelsesredskabet i Word er forbedret og dækker nu hele 60 sprog. Med oversættelse i Word er det nu muligt enten at oversætte dele af en tekst eller hele tekster og efterfølgende gemme resultatet. Dette gør arbejdet både nemmere og mere effektivt.

For at anvende oversætter i Word skal du blot åbne dit dokument i Word og klikke på ”Review” og dernæst vælge oversæt.

Et andet redskab som nu er tilgængeligt for Office 365 Business-bruger er Tell Me support

Tell Me

Tell Me Support gør det endnu let for dig og dine medarbejdere at dele dokumenter imellem jer i Word, Excel og PowerPoint, hvilket sikrer en øget effektivitet i din virksomhed. Det eneste du skal gøre er at logge på med din Office 365 Business-bruger og dernæst søge i feltet med pæren øverst i dit word-dokument efter den person eller fil, som du ønsker at se.

Få mere ud af Tell Me her.

Ønsker du at vide mere omkring Office 365’s nye redskaber så læs meget mere her 

Eller kontakt MainBrain allerede i dag på tlf.: +45 70 25 12 01 eller via mail: info@mainbrain.dk.

Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe lige netop din virksomhed til bedst at udnytte Office 365 og dermed effektivisere arbejdsgangene i din virksomhed.