Virksomheder gambler med it-sikkerhed

Få styr på reglerne for it-sikkerhed

Digitaliseringsstyrelsen har netop udgivet en rapport, hvori det fremgår, at mere end hver tredje offentlige ansat ikke har styr på reglerne for it-sikkerhed på deres arbejdsplads. At så mange ansatte ikke har styr på deres virksomheds it-regler, er med til at gøre det endnu nemmere for it-kriminelle at hacke og udnytte deres systemer.

Men har din virksomhed så styr på reglerne for it-sikkerhed?

En af de helt store syndere, er genbrugen af kodeord til forskellige systemer. Dette gør det meget nemmere for hackere at få fat i følsomme oplysninger, der kan være mange penge værd eksempelvis at sælge videre. Dette er blot én ud af mange brister som hackere udnytter. Der er mange andre små og overskuelige justeringerne, virksomheder kan foretage sig for at sikre deres it-sikkerhed endnu mere.

Men selv hvis din virksomhed har styr på reglerne, overholder I dem så?

Rapporten fra Digitaliseringsstyrelsen viser nemlig også, at det ikke blot er nok at have styr på reglerne, hvis medarbejderne ikke kender til dem, eller overholder dem. Derfor er det ligeså vigtigt at få inkorporeret reglerne på en nem og overskuelig måde, der gør det muligt rent faktisk at overholde dem.

MainBrain kan hjælpe jer med at optimere jeres sikkerhed, så I i sidste ende både sparer tid og penge på ikke at skulle bekymre jer om sikkerhedsbrister.

Hos MainBrain får I blandt andet:
  • En serviceaftale på virksomhedens server og brugernes arbejdsstationer.
    Dermed sikrer du dig, at din software altid er opdateret, så der ikke opstår ”huller” i systemet, hvor hackere kan få en fod indenfor.
  • Tjekket din IT og software døgnet rundt.
  • Løbende backup af dine data (dagligt eller ugentligt afhængig af dine behov).

Vil I høre mere om, hvordan MainBrain kan hjælpe jer?

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail: info@mainbrain.dk. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrain kan tilbyde jeres virksomhed.

Kilder:

https://digst.dk, http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-12-19-hver-tredje-offentligt-ansatte-har-ikke-styr-paa-reglerne-for-it-sikkerhedis the best
Office teams projectmanager