Sikker mail Outlook | Send sikker email | Strømlinet kommunikation

Ant Text vil spare dine medarbejdere cirka 30 minutter dagligt, blot ved at arbejde kontinuerligt med det

For de fleste organisationer kan det være en udfordring at skulle vedligeholde en konsistent, kvalitetssikret og stærk kommunikation udadtil, uden at skulle bruge meget tid på det.

Medarbejderne i en virksomhed, har hver deres måde at formulere deres kommunikation på. Flere husker ikke altid at tilføje virksomhedens signatur i e-mails ud af huset, og dette kan medføre en tabt genkendelighed hos nye som eksisterende kunder og samarbejdspartnere.

Strømlinet kommunikation skaber en meget stærk branding identitet!

Hvem kan huske en henvendelse, der ikke rigtig har fanget ens opmærksomhed, eller som man ikke er 100 procent sikker på hvem er, og hvad kan? Oftest tager man kontakt til en anden virksomhed, som man er helt sikker på hvad står for.

Derfor er det vigtigt, at man som virksomhed vedligeholder en konsistent og tydelig kommunikation og branding identitet, både internet og eksternt.

Hvis din virksomhed formår at skabe en stærk branding identitet, vil det betyde en større genkendelighed hos kunderne, og de vil ikke behøve at lede nye veje, når behovet for jeres ydelser opstår. Et stærkt logo, en signatur eller en video, er med til at styrke kundernes opfattelse af jer som brand.

E-mails på næste niveau

Ant Text løfter din virksomheds e-mails op på næste niveau, og skaber dermed denne stærke branding identitet for jer. Ved at benytte jer af e-mailskabeloner med et lækkert og indbydende design netop til din virksomhed, sikrer du kvaliteten og konsistensen af jeres kommunikation.

Ant Text genanvender dine e-mailkladder og styrker dine autosvar og autosignaturer, der vil spare dig og din virksomhed dyrebar tid.

Prøv beregneren her
Sidebar