Backup

Tager du backup af dine data i skyen?

Lad MainBrain sikre din virksomhed.

MainBrain

Hvad vil du gøre uden en backup, hvis uheldet er ude?

Backup er vigtigt uanset om du arbejder på PC eller Mac, om du er flyttet i skyen eller har en server stående i kælderen. Hacker- og virusangreb er hyppige forekomster, og selvom du ikke kan sikre dig 110%, for vi ikke ved, hvad hackerne finder på næste gang, så kan du tage dine foranstaltninger, som sikrer dine data.

Backup er ofte ikke prioritet, men det burde det være. Mange gange tænker vi ikke over, hvor meget information, der fx ligger i vores mailboks – alt fra ordreinformationer til kundeinformationer osv., og vi glemmer også hurtigt, hvor irriterende det er at miste data. Data, der nemt kan sikres med en backup. Men hvad ville du gøre, hvis uheldet var ude – uden en backup?

Uden en backup kan du ikke gendanne gamle medarbejderes data og utilsigtet slettede filer eller sikre en gendannelse af dine data, hvis de skulle falde de i forkerte hænder. I værste fald skal din virksomhed bygges op igen – datamæssigt.

Software backup

Hvornår har du sidst foretaget backup af din software? Med vores software backup kan du undgå at virksomhedens fortrolige og værdifulde data i skyen går tabt. Microsoft tilbyder i Office 365 værktøjer som Exchange, OneDrive, Skype for Business, Sharepoint og Office Online i skyen – dog er du alene ansvarlig for at sikkerhedskopiere dine data.

Selvom skyløsningen i Office 365 af mange associeres med sikkerhed, er det yderst væsentligt at foretage backup af virksomhedens Office 365-løsning. For software backup er en nødvendighed for alle virksomheder og vigtigere end de fleste måske tror.

Med vores software backup tages der dagligt sikkerhedskopi af jeres data i skyen – og det hele fungerer fuldautomatisk. Vores cloudbaserede sky-til-sky backupløsning sikrer dig, at dine uvurderlige data i skyen kan genskabes, hvis uheldet er ude. Du kan læse mere om datasikkerhed her.

 
Med en backup er det nemmere at hjælpe dig tilbage på arbejdssporet, hvis du har mistet data eller er blevet angrebet af en virus eller en hacker.
Vores backupløsning:

Vil du sikre dine filer og dokumenter?

”Vi sparer penge, tid og bekymringer med MainBrain”

Rodein Al-Hadid
Rodein Al-Hadid Civilingeniør og tegnestueleder – Art-tek

“Jeg vil klart anbefale andre at bruge MainBrain. Vi fortsætter gerne samarbejdet og tager trygt fat på de næste 20 år.”

Ronny Saul
Ronny Saul Adm. Direktør – Jespers Torvekoekken

”De er gode til at gå i dybden, finde årsagen og løse et problem helt”

Steffen Petersen
Steffen Petersen Salgschef – ARKFO

“Man tænder om morgenen, og det virker!”

Kevin Southwell
Kevin Southwell CEO – Furniture Team