Calibrate

Tilbage

”Vi har også lagt vægt på en IT-partner, der kan sikre os en gnidningsfri arbejds-hverdag, uanset om det foregår på en PC eller MAC, og samarbejdet imellem disse to kunne MainBrain garantere os ville fortsætte helt uden komplikationer.”

Heinrich Thomsen 

Adm. Direktør Calibrate

 

 

 

Calibrate

Vi fandt frem til MainBrain A/S på en anbefaling fra Orbit Red, der allerede brugte dem som ekstern IT-partner, og derfor var det en relativ enkel beslutning, at vælge MainBrain A/S til som vores eksterne IT-partner.

Vi er brugere af Microsoft 365 og har i den forbindelse brug for support og en hotline ,der kan løse udfordringerne, lige når de opstår. Hertil har vi brug for generel IT support, f.eks i forbindelse med on-boarding af nye medarbejdere.

Vi har lagt vægt på en IT-partner, der kan sikre os en gnidningsfri arbejds-hverdag, uanset om det foregår på en PC eller MAC, og samarbejdet imellem disse to kunne MainBrain garantere os, ville fortsætte helt uden komplikationer.

Det er igennem vores samarbejde blevet tydeligere hvordan, vi i Calibrate til dagligt kan optimere og komme digitale udfordringer i møde. Med en overvågning og sikkerhedsrapport sørger MainBrain A/S for, at vi hele tiden er sikre, optimerede, effektive og produktive, vi har simpelthen mindre nedetid. Sidst men ikke mindst, at jeg som direktøren ikke er en flaskehals for disse udfordringer – og dermed får frigivet vigtig tid til vækst af vores egen virksomhed.

 

Heinrich Thomsen – Adm. Direktør Calibrate  – Home (calibrate.dk)