Backup af Office 365!

Har du taget backup af din skyløsning for nylig?

Derfor skal du tage backup af Office 365!

Har du taget backup af din skyløsning for nylig?

Selvom en skyløsning ofte associeres med sikkerhed, er det en rigtig god ide at tage backup af din virksomheds Office 365-løsning. Men hvornår har du egentlig gjort det sidst? Aldrig – fordi du tænker det er ikke nødvendigt?

Tænker du, at en backup af Office 365 er overflødig, så prøv at stil dig selv følgende spørgsmål:

  • Ved du hvor jeres Office 365 data ligger?
  • Hvad gør I, hvis I rammes af ransomware?
  • Hvad gør I, når en medarbejder kommer til at slette en vigtig mail?
  • Kan I genskabe data fra Onedrive?

Backup er vigtigere end du tro. Desværre er backup ofte nedprioriteret, hvilket det ikke burde være. Mange gange tænker vi ikke over, hvor meget information der fx ligger i vores mailboks – alt fra ordreinformationer til kundeinformationer osv., og vi glemmer også hurtigt, hvor irriterende det er at miste data.

Hvorfor mistes der data?

Vi har alle oplevet at miste data, hvilket er rigtig frustrerende. Det er dog sjældent, at skybaserede platforme som Office 365 taber kundedata. Datatab i Office 365 er derimod som regel et resultat af menneskelige fejl i form af at brugere kommer til at slette eller overskrive filer. Dertil komme den stadig voksende trussel fra hackerangreb. Ransomware-angreb har i 2017 for alvor gjort sit indtog i Danmark. Allerede efter blot 3 måneder har der været dobbelt så mange angreb, som i hele 2016, skriver ComputerWorld.

Derfor er en backup vigtig

Hackerangreb og datatab i skyløsninger er en trussel mod din virksomhed. Murphys lov siger det bedst: ”Alt der kan gå galt vil gå galt”. Helt at undgå menneskelige fejl eller ransomwareangreb er usandsynligt, hvorfor datatab ikke kan undgås, men du kan sikre dig mod det med backup. Med vores sky-til-sky backupløsning kan du være sikker på, at dine uvurderlige data i skyen kan genskabes, hvis uheldet er ude.

Så hvis du vil undgå datatab på den ene eller den anden måde, er det vigtigt, at du tager backup af din Office 365 løsning. Det er i sidste ende dig som virksomhedsejer, der skal tage de nødvendige foranstaltninger for at sikre dine data i skyen.  

Vil du sikre din virksomheds data – Prøv vores backupløsning:
  • Den er fuldautomatisk
  • Tager mindst backup én gang dagligt
  • Har ubegrænset lagerplads
  • Har en kraftfuld filtrering og søgefunktion
  • Tilbyder hurtig gendannelse af data

Vil I høre mere om MainBrains backupløsning allerede nu?

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail: info@mainbrain.dk. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrain kan tilbyde jeres virksomhed.