5 gode råd når du vælger IT leverandør

1.   Beslutningen før IT-outsourcing

Det første og vigtigste er at finde ud af, hvad forventningerne er til at lade andre stå for IT-driften. Saml din ledelse og lav en forventningsafstemning som omhandler følgende:

  1. I hvilken grad I vil outsource?
  2. Hvorfor I har valgt at outsource jeres IT i første omgang?
  3. Hvad I forventer at få ud af det på længere sigt.

Når dette er gjort, og alle er enige om retningslinjerne og forventningerne er afstemt med os som jeres kommende eksterne IT-afdeling.

Så er næstes step – at give os et kald på +45 70 25 12 01. Vi er klar til en uforpligtende snak, om optimering og effektivering af din IT.

2. Hotline-Support – når det brænder på

Du kender det helt sikkert alt for godt: Virksomheden kører på højtryk og alle har travlt. Pludselig går nettet eller systemet ned. Alle løber til deres chef med denne udfordring. Frustration opstår og fokus flyttes fra det, der er vigtigst for jer, arbejdsmiljøet bliver anspændt, produktiviteten daler og måske påvirker det også virksomhedens afkast.

Med en af MainBrains servicepakker slipper du for unødige bekymringer og forhindringer – inden problemerne opstår. Skulle det alligevel ske, at uheldet er ude, og du ikke er blevet kunde endnu, er vi kun et opkald væk. Ring +45 70 25 12 01

3. Ingen udløbsdato – altid opdateret!

Få en ekstern IT-afdeling, der ved, hvad de laver. MainBrain A/S blev stiftet i år 2000. Det betyder, at vi kommer med 21 års erfaring fra markedet. I samtlige 21 år har vi gjort en dyd ud af at være på forkant, og forandringsparate i forhold til nyeste udvikling inden for teknologi. Med os som din eksterne IT-afdeling er du derfor sikret den nyeste vidne inden for teknologi, sådan at jeres systemer altid er opdaterede. Vi holder dig opdateret og i samarbejdet er du tryghedsgaranteret.

Uanset om du køber MainBrains guld-, sølv- eller bronzeservicepakke, er du garanteret en service der dækker lige præcis dine behov. Tryk her for at se abonnementspakker. se mere HER

4. Prisen skal matche din virksomheds behov

Vælg en IT-leverandør, hvor du kun betaler for det du og din virksomhed har brug for.
Hos MainBrain får du tryghedsgaranti, og sammen finder vi den løsning, der passer jeres behov.

Dit behov kan være:

  1. En IT-fanebærer
  2. Hjælp med enkelte arbejdsopgave i din egen IT afdeling
  3. Din IT-mand/-afdeling har brug for en sparringspartner
  4. En helt dækkende ekstern IT afdeling, der løfter opgaverne af jeres skuldre
  5. Klippekort-løsning
  6. Servicepakker / Abonnement pr. bruger

5. Match med en fleksibel ekstern IT-Partner, der er til at forstå

IT-sprog kan ofte være svært at forstå, for den daglige bruger. Derfor er det vigtigt, at du ved dit valg af IT-leverandør er opmærksom på, at virksomhedens formidlingsevner er i top. Så er det ikke vigtigt om du selv er en garvet IT-ekspert, kun ved en smule, eller slet ikke gider bruge din kapacitet på IT
Vi i MainBrain er gode til at formidle og sætte fokus på, hvad det er vi i virkeligheden, bidrager med for dig og din virksomhed.

Hvis ikke udfordringen kan løses via fjernsupport, kommer vi selvfølgelig ud til dig.

De bedste hilsener,

Team MainBrain A/S

Sidebar