Hvis du er en ivrig bruger af EverNote, kan du med fordel skifte til OneNote.

EverNote er et gratis notatskrivningsabonnement, men hvis du vil have alle de ekstra features, skal de tilkøbes. Derimod kan du med OneNote få alle disse fordele gratis, som en del af din Office 365.

Blandt de mange fordele i OneNote kan der nævnes deling af noter på tværs af enheder, afdelinger og personer. Derudover kan du nemt kreere, organisere, fremhæve dine noter samt opdele dem i notesbøger. Som en ny feature kan du nu også optage møder, hvorefter du kan  kreere bogmærker, så du nemt kan tilgå de vigtigste informationer fra mødet.

I OneNote bliver dine noter øjeblikkeligt lagret i skyen, da programmet er en del af Office 365 i modsætning til EverNote. Du kan derfor nemt tilgå alle dine noterede tanker og ideer på alle dine enheder som tablet, smartphone og computer, da de bliver synkroniseret med det samme.

OneNote giver dig også muligheden for at dele noter, ideer, præsentationer mellem arbejdsgrupper, hvilket letter samarbejdet mellem dem. Du kan for eksempel under et møde nemt konvertere dine noter til en Word-fil, og dermed videresende noterne til andre, som ikke skulle benytte OneNote. Denne konvertering sker nemt med OneNote, da programmet interagerer bedre med de øvrige Office 365 formater end EverNote.

Ønsker du at komme i gang med OneNote eller mangler du hjælp til Office 365, så ring til os på 7025 1201 eller send en mail på info@mainbrain.dk.