Vil du spare penge?

Få en printanalyse og spar penge!

Printer- og kopiudgifter er ofte en stor, men overset udgift på driftsbudgettet. Med den rigtige løsning kan mange virksomheder spare op til 30 % af deres udgifter til print og kopi, forbedre effektiviteten og opnå en række fordele:

  • Lavere driftsomkostninger
  • Automatisk bestilling af forbrugsstoffer
  • Kvalitetsprint uden brug af eksterne leverandører

MainBrain giver dig mulighed for at få styr på dit aktuelle forbrug. Med en printanalyse på blot 10 minutter hjælper MainBrain dig med at få overblik over din virksomheds print- og kopiforbrug, samt giver dig konkrete forslag til, hvordan I i virksomheden kan spare tid, penge og besvær.

MainBrain skræddersyr i samarbejde med dig en løsning, der passer til lige netop din virksomheds behov og sikrer, at du fremadrette ikke spilder unødvendige penge på print- og kopibudgettet.

Har du allerede en OKI printer så har du mulighed for at returnere dine brugte forbrugsstoffer som tonere, tromler og patroner til OKI, så de sørger for sikker, effektiv massegenbrug til gavn for miljøet –  læs mere her

Vi du gerne have kortlagt din virksomheds printforbrug og spare penge?

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail: info@mainbrain.dk. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrain kan tilbyde jeres virksomhed.