Fungerer jeres it optimalt?

En Intern IT-chef er løsningen!

Fungerer jeres it optimalt?

Vi kender det alle sammen:

  • It-systemer der ikke fungerer som de skal og som forstyrrer arbejdet
  • Hverdagens projekter der forhindrer os i at tænke strategisk it-udvikling
  • Behovet for en it-ansvarlig

Tidligere var det mere enkelt. Du havde en hjemmeside, medarbejderne havde telefoner og resten blev klaret med Excel-ark på kontoret. I takt med at virksomheden vokser er der kommet flere medarbejdere, projekterne er blevet mere komplicerede og både medarbejdere og kunder forventer, at alle andre har svar på alt – hele tiden.

Du ved, at det er ved at være på tide, at I udskifter jeres projektstyringssystem. Det tager simpelthen for lang tid at navigere rundt mellem projekter og genfinde gamle data. Medarbejderne får ikke altid opdateret igangværende sager, da systemet er langsommeligt og bliver betragtet som en tidsrøver i hverdagen.

Men hvad skal du stille op? Den ene dag tager den anden og I har stadig ikke fået et nyt projektstyringssystem. Din kalender er fyldt til randen, projektet udskydes konstant og du har ikke engang fået formuleret dine egne krav til systemet.
.

Kan du genkende følgende scenarier fra din virksomhed?
.

En gammel kunde ringer til dig for at snakke om en tidligere opgave I har udført for vedkommende og muligheden for en ny opgave. Du prøver at holde den positive tone i røret, mens du febrilsk leder efter den gamle sag på computeren.

→ Det var ikke sket, hvis du havde et projektstyringssystem, der matchede jeres behov.

Drømmekandidaten prøver at søge jeres opslåede stilling via jeres hjemmeside men opgiver, fordi systemet er for langsommeligt og virker oldnordisk.

Det var ikke sket, hvis du havde en hjemmeside og måske et rekrutteringsmodul, der understøttede jeres behov.

En kernemedarbejder siger op med kort varsel og en vikar tager over. Overgangen resulterer i måneders ineffektivitet, da vikaren bliver forvirret over de mange procedurer og arbejdsgange.

Det var ikke sket, hvis du havde et CMS-system, der let gav overblik og adgang til de relevante informationer.

Måske ser du lidt af din egen virkelighed i ovennævnte eksempler. Ellers kan du sikkert hurtigt komme i tanke om andre situationer, hvor manglende eller forkert it resulterer i tidsspilde, ineffektivitet eller frustration i din virksomhed. I sidste ende resulterer det i et dårligt udnyttet it-budget og tab af gode kunder og arbejdskraft.
.

En IT-chef fra MainBrain er løsningen

Vi siger ikke, at du partout skal gå ud og rekruttere en dyr it-chef til at sidde i kontoret ved siden af dig. Mindre kan gøre det. Hos MainBrain har du nemlig adgang til din helt egen it-chef, der enten på fast basis kan komme i din virksomhed og være jeres strategiske it-sparringspartner – eller som kan tilknyttes et større it-projekt og være projektleder. Din it-chef tager altid udgangspunkt i jeres forretningsplan, udarbejder en kravspecifikation og driver projektet og dialogen videre med de forskellige leverandører, så I i sidste ende står med den løsning, der bedst opfylder jeres behov.

Intern IT-chef

Du kan læse mere om den interne it-chef her eller…

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail: info@mainbrain.dk. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrain kan tilbyde jeres virksomhed.