Har du opsat Nødinfo på din iPhone?

Det er nemt, hurtigt og kan redde dit liv

Vidste du...

At det nu er muligt at tilføje informationer omkring dine pårørende på din iPhone med Nødinfo. Denne smarte funktion gør, at det er muligt at tilgå informationerne uanset om telefonen er låst eller ej. Nødinfo kan derfor være en stor hjælpe, hvis du kommer alvorligt til skade og nogen finder dig og din iPhone. De forbipasserende har ved hjælp af informationer på Nødinfo adgang til dine helbredsoplysninger, samt kontaktoplysninger på dine pårørende, så de kan underrettes med det samme.

Nødinfo

Det er derfor vigtigt, at du bruger 2 minutter på at opsætte Nødinfo på din iPhone, så du er bedst muligt dækket ind, hvis uheldet er ude.

Sundhed

Så let opsætter du Nødinfo på din iPhone¹
  1. Åben app’en “Sundhed” på din iPhone
  2. Vælg ”Nødinfo” og dernæst rediger
  3. Indtast nu, hvem der skal kontaktes i nødsituationer, og dine sundhedsoplysninger som fx, fødselsdato, højde, blodtype, eventuelle allergier, medicin etc.
  4. Aktiver Vis, når enheden er låst. Dette gør, at det er muligt at få adgang til Nødinfo, når telefonen er låst
  5. Tryk OK, når du er færdig
Nødopkald og adgang til Nødinfo
  1. Tryk på hjem-knappen
  2. Tryk på Nødsituation
  3. Du kan på skærmen for nødopkald enten foretage et opkald eller trykke på Nødinfo, hvor dine oplysninger om helbred og kontaktinformationer er tilgængelige

Du kan ligeledes finde Nødinfo, når telefonen er slukket, ved at trykke 5 gange hurtigt efter hinanden på slukknappen.

Del budskabet

Hvis du ikke kendte til Nødinfo før dette indlæg, så er du sikkert ikke alene. Derfor er det en god ide at dele din viden med dem du kender, der har en iPhone. Denne funktion med informationer om helbred og allergier kan muligvis være med til at redde dit liv, hvis du en dag kommer ud for en alvorlig ulykke.

Så derfor – brug 2 minutter på opsætning af Nødinfo på din iPhone og del dette indlæg med alle du kender.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.
MainBrain A/S

¹https://support.apple.com/da-dk/HT207021