Hvor meget kan du spare
ved at være på forkant?

Beregn driftstab ved IT-nedbrud

Beregn hvor meget du kan spare ved at være på forkant


IT-nedbrud, også kendt som nedetid, henviser til perioder, hvor it-systemer, applikationer, servere eller netværksinfrastrukturer ikke er tilgængelige eller fungerer korrekt. Det er en periode, hvor virksomhedens it-tjenester ikke er tilgængelige for brugere og kunder. Årsagerne til nedetid kan variere og omfatter hardwarefejl, softwareproblemer, netværksafbrydelser, sikkerhedsbrud, strømsvigt eller planlagt vedligeholdelse.

Prøv vores nedetidsberegner og få indblik i, hvor mange penge du kan spare ved at undgå driftstab ved IT-nedbrud.

Du skal blot svare på spørgsmålene i de nedenstående 5 steps.

 

Spar penge ved at være på forkant med IT-nedbrud

Det er en dyr omgang, når der sker et IT-nedbrud og det kan have store økonomiske konsekvenser for hele virksomheden – men en lille investering kan faktisk spare dig for store unødige tab.

Vælger du en sikker IT-løsning fra MainBrain, responderer vi hurtigt, såfremt der skulle opstå problemer eller udfordringer med virksomhedens IT drift. Vores abonnementspakker koster kun en brøkdel af det mulige tab ved kun en enkelt dags nedetid, men eliminerer også risikoen for tabt data, økonomisk kriminalitet og tabt arbejdstid.

Du sparer således ikke kun penge og tid ved at være på forkant med IT nedbrud, men sikrer også en effektiv arbejdsgang i virksomheden, hvilket er endnu en investering, der er værd at bemærke.

Lad MainBrain sikre din virksomheds IT-drift

Vi har over 20 års erfaring med IT-support til mindre og mellemstore virksomheder – skal vi også sikre din IT-drift?

MainBrain tilbyder IT-service pakker, hvor hjælpen er tilpasset din virksomheds behov. Du kan vælge mellem tre forskellige pakker: Guldpakken, Sølvpakken og Bronzepakken, og de understøtter hver især den daglige IT-drift og udvikling samt en effektiv arbejdsdag for alle medarbejdere.

Når du vælger en af vores servicepakker til IT-drift, er du ikke kun sikret mod IT-nedbrud og tabt arbejde, men du får også:

  • Effektiviserede arbejdsgange
  • IT-support ved problemer og udfordringer samt op- og nedskalering
  • IT-løsninger, der er nemme at navigere i
  • IT-servicedesk med support til både Mac og PC
  • Opsætning af Office 365 og Azure
  • Flere muligheder for både antivirus og sikkerhedsløsninger
  • Løbende backup af data, så det altid er tilgængeligt og der undgås tabt arbejde
  • Plugins til Office, der optimerer arbejdsprocesserne

Du kan frit vælge mellem en af vores tre abonnementer til sikker og effektiv IT-drift, der matcher din virksomheds behov og udfordringer.

Har du spørgsmål til enten vores driftberegner eller abonnementer til gnidningsfri IT-drift, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 7025 1201 eller mail info@mainbrain.dk – eller anvend kontaktformularen her på siden.