Kvantum

Tilbage

”De ti timer jeg sparer om måneden ved IKKE at skulle forholde mig dagligt til IT udfordringer, er direkte fakturer bare på min egen bundlinie.”

Rasmus Frølund Thomsen 

CTO & Founding Partner

”De ti timer jeg sparer om måneden ved IKKE at skulle forholde mig dagligt til IT udfordringer, er direkte fakturer bare på min egen bundlinie. Det er hånden på hjertet en meget enkel beslutning at lade MainBrain være vores eksterne IT Partner.” Rasmus Frølund Thomsen CTO & Founding Partner 
Kvantum Copenhagen ApS 

Med venlig hilsen / Best Regards 

Rasmus Frølund Thomsen 

CTO & Founding Partner

Kvantum Copenhagen ApS
Toldbodgade 55B st. tv. 
1253 – København K. 

 

København – Aarhus – Struer 

kvantum.com 

MainBrain som intern It-chef

Opgaven med at definere kravene til rekrutteringssystemet blev henover nogle måneder løftet af MainBrains interne it-chef, Per Klixbüll. Han blev ansvarlig ikke bare for projektstyring og den løbende dialog med virksomheden, men i sidste ende også resultatet: En kravspecifikation, der i detaljer forklarer, hvordan det nye system skal bygges op, så det matcher Promandos specifikke ønsker og behov – og samtidig sikrer, at Promando bevarer positionen som Danmarks bedste it-understøttede rekrutteringsvirksomhed.

”MainBrain brugte megen energi på at forstå vores virksomhed, og det er med mine øjne altafgørende for, at det kommende rekrutteringssystem kommer til at understøtte os optimalt i vores forretning,” forklarer Jan Tornfeldt, og fortsætter: ”Vi havde en fin løbende dialog, og så var jeg især glad for Pers proaktive tilgang til samarbejdet. Han lyttede ikke kun, han belyste også selv vores behov og kom med løsningsforslag. Det sætter jeg stor pris på hos enhver samarbejdspartner.

Om jeg ville vælge at bruge en intern it-chef igen, hvis vi fik behovet? Jeg ville ikke drømme om at gøre andet.”

Sidebar