Outsource din virksomheds IT til os

- og brug tiden på det der virkelig tæller – dine kunder!

Få mere tid til dine kunder

Med os som din eksterne IT-partner sørger vi for, at din virksomheds IT altid spiller optimalt med IT-servicetjek og løbende opdateringer af programmer og backup af dokumenter. Vi sørger for, at dit IT-budget bliver brugt på effektive løsninger, der sparer dig tid og penge og samtidig sikrer en velfungerende hverdag for dig, dine medarbejdere og dine kunder.

“Jeg vil klart anbefale andre at bruge MainBrain. Vi fortsætter gerne samarbejdet – og tager trygt fat på de næste 20 år.”

Ronny Saul Adm. DirektørJespers Torvekoekken

MB_gruppe

Få en strategisk partner – løsningen du ikke fortryder

Hos MainBrain er vi vant til at tage ansvaret for dine it-udviklingsprojekter. Med en Intern IT-chef fra os sikrer du dig, at du får overblik over mulighederne og bliver i stand til at formulere dine egne krav til det nye system. Din interne IT-chef agerer din it-strategiske partner, der deltager i ledelsesmøder, analyserer jeres it-strategiske behov –og som rådgiver jer og driver jeres større it-udviklingsprojekter. Vores fornemste opgave er at sikre dig en skræddersyet løsning, der altid understøtter din forretning og opfylder dine behov bedst muligt.

 

”Om jeg ville vælge at bruge en intern it-chef igen? Jeg ville ikke drømme om at gøre andet”

Jan Tornfeldt Adm. direktør  promando

MB_findvej

Vi sikrer dig

Backup er vigtigere end du tro. Desværre er backup ofte nedprioriteret, hvilket det ikke burde være. Hos MainBrain er din sikkerhed vigtigt. Vi har mange års erfaring i at passe på andres dyrebare viden og tilbyder en backupløsning der er:

  • Fuldautomatisk
  • Tager backup mindst én gang dagligt
  • Har ubegrænset lagerplads
  • Har en kraftfuld filtrering og søgefunktion
  • Tilbyder hurtig gendannelse af data
  • Genererer detaljerede aktivitetsrapporter.

Hvad vil du gøre, hvis uheldet er ude – uden en backup?

MB_beskyttelse