MainBrain x GoodMonday

Brug for ekstern IT-support? MainBrain står altid klar

MainBrain har indgået et virkelig sejt og spændende samarbejde med GoodMonday. Samarbejdet går på, at MainBrain nu servicerer alle deres kunder, der har brug for ekstern it-hjælp.

GoodMonday er en service til virksomheder i alle størrelser og i alle brancher. GoodMonday hjælper virksomheder med at drive deres kontor og opfylde alle deres behov, hvad end det måtte være. Alt fra frokosthjælp, rengøring, arrangering af events/konference, flytning, og som den store nyhed, – hjælpe virksomheder med deres it, i form af MainBrain som ekstern it-afdeling. Senior Konsulent Frank Cronfalk var derfor taget på virksomhedsbesøg hos GoodMonday, hvor han fik mulighed for at tage en snak med COO Lise Buchhave og herigennem uddybe de ydelser MainBrain kunne levere.

Hvad kan MainBrain så tilbyde din virksomhed?

MainBrains fornemmeste opgave er at servicere dig og din virksomheds it. Vi er eksperter indenfor IT-support, IT-backup, IT-sikkerhed, hosting og IT-cloud, Office 365, netværk, WiFi, GDPR, telefoni, hardware og software.

MainBrain kan blive din virksomheds eksterne it-afdeling, så I ikke længere behøver at bruge timer eller dyre domme på at fikse problemer. Det klarer vi nemlig, så I har mere tid til det der virkelig tæller og er vigtigt for jeres virksomhed.

Fem hurtige til hvorfor I skal bruge MainBrain som jeres eksterne it-afdeling:
  1. SPAR TID OG PENGE –Brug tid på det der virkelig tæller i jeres virksomhed, og undgå tårnhøje priser ved eksterne it-konsulenter.
  2. TRYGHED – Vi har været i branchen i over 18 år, og kender derfor markedet, produkterne samt kunders behov.
  3. EFFEKTIVITET – Vi sikrer jer en effektiv hverdag med de it-løsninger, der bedst indfrier jeres behov.
  4. PROFESSIONEL RÅDGIVNING – Vores mange år på bagen har givet os gode erfaringer vi altid trækker på.
  5. SIKRE IT-LØSNINGER – Vi sikrer, at jeres oplysninger ikke går tabt ved tyveri, servernedbrud og virusangreb.

Lise Buchhave, COO hos GoodMonday,udtalerat hun ser meget frem til et solidt og godt samarbejde, hvor vi i fællesskab kan yde den bedste service for vores eksisterende og nye kunder.

MainBrain er meget spændte på netop at servicere din virksomhed, og gøre vores bedste for at alt fungerer lige som det skal.

Hos MainBrain får I blandt andet:
  • En serviceaftale på virksomhedens server og brugernes arbejdsstationer.
    Dermed sikrer du dig, at din software altid er opdateret, så der ikke opstår ”huller” i systemet, hvor hackere kan få en fod indenfor.
  • Tjekket din IT og software døgnet rundt.
  • Løbende backup af dine data (dagligt eller ugentligt afhængig af dine behov).

Vil I høre mere om, hvordan MainBrain kan hjælpe jer?

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail: info@mainbrain.dk. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrain kan tilbyde jeres virksomhed.