Vi effektiviserer din hverdag
Vi leverer IT med tryghedsgaranti

Den digitale it-udvikling er i konstant forandring

Vi er i en tid, hvor den digitale it-udvikling af services, tjenesteydelser og produkter er i konstant forandring. I den sammenhæng burde virksomheder have et stigende behov for it-sikkerhed, der kan beskytte mod eksterne såvel som interne faktorer. Den enkelte virksomhed kan ikke blot låse døren for at holde de stjælende konkurrenter væk længere. Nej, det er en digitaliseret it-sikkerhed, som virksomheden skal have. 

Forældede it-sikkerhedssystemer

Virksomheder er gennemgående udsat for diverse IT-trusler, som et forældet it-sikkerhedssystem ikke kan beskytte imod. Eksempelvis, vil din virksomhed være et nemt offer for en hacker, hvis din it-sikkerhed ikke følger med den digitaliserede it-udvikling – for dét gør nutidens profesionelle hackere. Følsom data kan blive lækket, og det kan have store konsekvenser for din virksomhed.

En sådan implementering kan forekomme svær for en virksomhed, der ikke specialiserer sig i it. Men den er nødvendig – eftersom virksomheder ikke kan overleve i fremtiden uden at forene forretning og it. 

It-sikkerhed er afgørende for din virksomheds fremtid

Men hvis din virksomhed ikke kender til it, så lad være med at brug unødvendig energi på det. Og hvis du samtidig vil forblive fokuseret på dit eget arbejdsområde, har du muligheden for at outsource din it-afdeling. MainBrain tilbyder netop, at fungere som din eksterne it-afdeling, hvor vi skræddersyer vores service efter dine behov.

Efter MainBrain har fundet den rette it-løsning til din virksomhed, fokuserer vi også på at vedligeholde og opdatere systemet, så dine arbejdsstationer altid har de nyeste versioner med løbende backup. Hvorvidt din virksomhed har bryg for nyt it-system, backup-system eller it-servicetjek, kan MainBrain hjælpe dig. 

Hos MainBrain får du blandt andet:
  • En serviceaftale på virksomhedens server og brugernes arbejdsstationer.
    Dermed sikrer du dig, at din software altid er opdateret, så der ikke opstår ”huller” i systemet, hvor hackere kan få en fod indenfor.
  • Tjekket din IT-sikkerhed og software døgnet rundt.
  • Løbende backup af dine data (dagligt eller ugentligt afhængig af dine behov).
Vil du høre mere om, hvordan MainBrain kan hjælpe dig?

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail: info@mainbrain.dk. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrain kan tilbyde jeres virksomhed.