Grafiske værktøjer

Konvertér og åbn filer i InDesign og sikre printkvaliteten!

MainBrain

Markzware

Bruger du QuarkXpress og InDesign i dit daglige arbejde? Og har du dit hyr med at konvertere og åbne dine Quark filer i InDesign eller omvendt? Det behøver du ikke længere at have. Med Markzwares to plugins Q2ID og ID2Q behøver du ikke længere at genopbygge dine dokumenter fra bunden. Konvertér dine filer hurtigt og nemt med Markzwares plugins og få et forspring i dit arbejde. Q2ID konverterer nemlig let Quark filer til InDesign, hvor ID2Q konverterer nemt InDesign filer til Quark.

Med Q2ID og ID2Q plugins sikres og konverteres let:

Skærmbillede 2017-05-24 09.18.47

Du arbejder måske også med masser af PDF-filer, men skal redigere i designet for en kunde. Her fortrækker du måske at arbejde i InDesign, men mangler værktøjet til at konvertere filen. Fortvivl ikke, vi tilbyder også et plugin til konverteringen af lige netop PDF-filer til InDesign.

Og inden du sender dit flotte grafiske arbejde til print, kunne det ikke være rart at kunne tjekke kvaliteten af printet? Et must-have må da derfor være FlightCheck. FlightCheck applikationen tilbyder en kvalitetskontrol af dine digitale filer, der skal til print. Kvalitetskontrollen leder dig direkte til problemet, hvis der skulle være et, og sparer dig for tid, penge og besvær.

Vil du høre mere om mulighederne for en installation eller købe en licens?

”Vi sparer penge, tid og bekymringer med MainBrain”

Rodein Al-Hadid
Rodein Al-Hadid Civilingeniør og tegnestueleder – Art-tek

“Jeg vil klart anbefale andre at bruge MainBrain. Vi fortsætter gerne samarbejdet og tager trygt fat på de næste 20 år.”

Ronny Saul
Ronny Saul Adm. Direktør – Jespers Torvekoekken

”De er gode til at gå i dybden, finde årsagen og løse et problem helt”

Steffen Petersen
Steffen Petersen Salgschef – ARKFO

“Man tænder om morgenen, og det virker!”

Kevin Southwell
Kevin Southwell CEO – Furniture Team