med multifaktorgodkendelse
Beskyt dine data og programmer

én ekstra godkendelse

IT-sikkerhed skal være den højeste prioritet – for hvis en konkurrent eller ubuden gæst får uautoriseret adgang til dine data og programmer, kan det have alvorlige konsekvenser både for privatpersonen og virksomheden.

Der er flere sikkerhedsforanstaltninger, man skal tage stilling til, når det kommer til IT-sikkerhed.

Hvis du kræver multifaktorgodkendelse, øger det din adgangssikkerhed – for en lav månedlig ydelse.

Multifaktorgodkendelse?

Multifaktorgodkendelse er ikke just en ny opfindelse men en ekstra sikkerhedsfunktion til at beskytte konti og tjenester mod en ubuden gæst.

Multifaktorgodkendelse betyder, at der kræves én ekstra godkendelse, før der gives adgang til din konto eller tjeneste. Man kan altså ikke blot bruge hovedadgangskoden. Der bliver sendt en ekstra godkendelse som man individuelt vælger. Denne godkendelse kan modtages på forskellige måder – fingeraftryk, engangskode, via smartphone (sms, telefonopkald etc.). Det forebygger, at en ubuden gæst ’bare’ kan logge ind på din konto eller tjeneste, fordi der er lagt et ekstra beskyttelseslag derpå.

Disse to login-trin giver dig en ekstra mulighed for at beskytte dine data og programmer mod uautoriseret adgang. Det gør det mere besværligt for en hacker, at få adgang til dine fortrolige og følsomme oplysninger.

Samtidig er det altid vigtigt at have forskellige adgangskoder til alt. Og de skal selvfølgelig ikke være skrevet ned. Især ikke online. For alt hvad der ligger online, er tilgængeligt for ubudne gæster.

Vi tilbyder..

Der er mange online udbydere af multifaktorgodkendelse. Hos MainBrain tilbyder vi Microsoft Office 365 og Azure’s funktioner – til en lav månedlig ydelse.

Samtidig tilbyder MainBrain, som din eksterne IT-afdeling, at sikkerhedsovervåge dine enheder. Overvågningen identificerer og rapporterer eventuelle trusler, hvorefter vi fjerner hurtigt og effektivt.

Hvorvidt du er en privatperson eller en virksomhed, skal du ikke bekymre dig om disse problemstillinger, det sørger vi for hos MainBrain.

Men det er en nødvendig sikkerhedsforanstaltning, så kontakt MainBrain til en uforpligtende snak.

Selvom det ikke er 100 % muligt at beskytte sig imod en ubuden gæst, så kommer du et langt stykke af vejen med MainBrains hjælp.

Hos MainBrain får du blandt andet:
  • En serviceaftale på virksomhedens server og brugernes arbejdsstationer.
    Dermed sikrer du dig, at din software altid er opdateret, så der ikke opstår ”huller” i systemet, hvor hackere kan få en fod indenfor.
  • Tjekket din IT og software døgnet rundt.
  • Løbende backup af dine data (dagligt eller ugentligt afhængig af dine behov).

Vil du høre mere om, hvordan MainBrain kan hjælpe dig i kampen mod ubudne gæster?

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail: info@mainbrain.dk. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrain kan tilbyde din virksomhed.