Og få alle fordelene i Office 2019
Bliv månedlig bruger af Office 365 hos Mainbrain

Spændende opdateringer på vej

Der kommer ofte nye opdateringer, opgraderinger og forbedringer. Og det er en fælles fejl og tendens af os brugere, at vi tager dem for givet, og ikke benytter os af de nye funktioner.

Microsoft har tydeligvis opfanget denne tendens, og forsøger nu at løse problemet i det nye Office 2019. Microsoft vil forenkle programmerne, og kalder det ’Fluent Design’, skriver Computerworld.

Microsoft præsenterer Office 2019’s opdateringer

I en ’heads-up’ til alle månedlige brugere af Office 365 informerer Microsoft om de kommende opdateringer til Outlook til Windows.

Microsoft forsøger sig med en ny strategi, hvor nogle opdateringerne kun er tilgængelige for månedlige brugere er Office 365. Det strategiske formål er, at de vil tiltrække og fastholde brugere som månedlige brugere. Det er indlysende, at Microsoft vælger at starte med Outlook, eftersom det er en af de mest anvendte komponenter i Office 365.

Spændende opdateringer – men kun for månedlige brugere

Microsoft introducerer nogle spændende opdateringer, der har til formål at forenkle og forbedre brugeroplevelsen.

De mest fremtrædende opdateringer indebærer et forenklet båndinterface, der hjælper med e-mails og planlægning samt et forhåndsvisningsvindue, der informerer månedlige brugere om ’kommer snart’-funktionen.

I ’kommer snart’-funktionen har Microsoft implementeret brugerfeedback, hvor månedlige brugere bliver opfordret til at kommentere på de kommende funktioner og opdateringer. Microsoft vil benytte denne brugerfeedback og inkorporere det i fremtidens opdateringer for alle månedlige brugere. På denne måde kan Microsoft øge brugeroplevelsen, og samtidig potientielt løse problemet om den førnævnte tendens, hvor os brugere tager opdateringer for givet. ’Kommer snart’-funktionen involverer nemlig os brugere i etableringsprocessen, hvorefter vi sandsynligvis vil være mere tilbøjelig til at bruge opdateringerne.

Opdateringerne kan give et helt andet engagement for os brugere, da de vil kunne se de kommende opdateringer, og hvad de indebærer. Men som sagt er disse funktioner kun tilgængelige for månedlige brugere af Office 365.

Microsoft gør det herigennem mere tiltrækkende at have månedligt abonnement af Office 365.

Bliv månedlig bruger hos MainBrain

Det nye Outlook er forenklet, og du kan nemt tilpasse programmet gennem en række kommandoer, så det passer specifikt til din personlige arbejdsstil og præferencer.

Det er altså en mere brugerdefineret oplevelse for den enkelte månedlige bruger.

Kontakt os til en uforpligtende snak på nedenstående kontakt-formular.

Sammen kan vi finde de bedste it-løsninger, som vi tilpasser specifikt ud fra dine behov og præferencer.

Hos MainBrain får du blandt andet:
  • En serviceaftale på virksomhedens server og brugernes arbejdsstationer.
    Dermed sikrer du dig, at din software altid er opdateret, så der ikke opstår ”huller” i systemet, hvor hackere kan få en fod indenfor.
  • Tjekket din IT og software døgnet rundt.
  • Løbende backup af dine data (dagligt eller ugentligt afhængig af dine behov).

Vil du høre mere om, hvordan MainBrains kan hjælpe dig? 

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail: info@mainbrain.dk. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrain kan tilbyde din virksomhed.