Om MainBrain

Hvem er vi?

Hos MainBrain elsker vi at følge med udviklingen inden for vores felt og nørde i de nyeste it-løsninger, der gør livet lettere for vores kunder i en travl hverdag.

Men vi holder lige så meget af at lære hver enkelt af vores kunder at kende og skræddersy lige præcis den løsning, der er den helt rigtige for ham eller hende.

Vi kan rådgive, men vi kan også være praktikere og løbe hurtigt, når det gælder. Dét er styrken ved MainBrain.

⇒ Vi giver dig it med tryghedsgaranti

“Køb det rigtige første gang”

Brians motto er måske ikke så alment kendt, men det betyder noget for ham: Hellere vente, spare og så få dét, der virkelig har betydning end at købe noget midlertidigt. Stolene i hjemmet var derfor klapstole i en årrække, til de helt rigtige var fundet og købt.

Samme indstilling har han på mange måder til arbejdet: Kunderne skal have det rigtige første gang – og ved de ikke selv, præcis hvad det er, så er Brian manden, der gerne hjælper med at finde ud af det. Brian forstår at lytte til behovene og skræddersy pakken, der giver mest mulig værdi i en travl hverdag.

Brian stiftede MainBrain i 2000 sammen med en tidligere samarbejdspartner. Ambitionen har fra dag ét været, at kunderne her skulle kunne finde alt dét, de havde brug for i en it-partner – rådgivning, sparring, produkter og konkret hjælp.

I sin fritid elsker Brian alt, hvad der har med sport at gøre. Løb og outdoor træning dyrker han sammen med familien, og vinterbadning er blevet et hit de senere år.

Vil du snakke med Brian?
Så ring +45 70 25 12 01, tryk 2
bj@mainbrain.dk

Brian Jønch

“Tingene skal være i orden”

Per aftørrer automatisk sit skrivebord hver morgen, inden han sætter sig tilrette med dagens projekter – han elsker at begynde dagen med rent bord og en klar plan. Per er nemlig til struktur og orden og får ofte tilbagemeldingen fra kunderne, at netop hans rolige overblik gør dem trygge.

Per var med til at stifte MainBrain i 2000, efter at han i en årrække havde haft en række service manager- og konsulentstillinger i service- og reklamebranchen. Udover en baggrund som it-teknolog er han i gang med en diplomuddannelse i IT Business på IT-universitet. Den tilfredsstiller hans personlige ønske om altid at udvikle sig, og så sikrer det kunderne, at han altid har fingeren på pulsen og formår at koble samtaler på højt strategisk niveau med hverdagens lavpraktiske problemer.

I sin fritid holder Per af familieting. “Bare vi er sammen”, som han siger, så har han det godt. Per elsker sport og naturoplevelser – og så udfordrer han løbende sig selv inden for løb og cykling.

Vil du snakke med Per?
Så skriv på: pk@mainbrain.dk

Per Klixbøl

“Intet problem er for stort”

Hos MainBrain assisterer Kristian vores kunder i deres tekniske udfordringer, hvor intet problem er for stort til ikke at kunne løses. Dette motto lever han også efter i hverdagen. Kristian er nemlig oprindeligt uddannet cand.mag. i Kultur, Kommunikation & Globalisering i år 2008, men han har foretaget en U-vending i sit karriereforløb, og er nu IT-tekniker – certificeret i Mac. Han holder sig derfor også opdateret i IT-udviklingen ved at fortsætte med at tage kurser og certificeringer, så intet problem nogensinde bliver for stort.

I sin fritid elsker han at bruge tid med sin mand – om det er på sofaen eller andre steder er i og for sig ligegyldigt. Når Kristians mand ikke lige er hjemme, nyder han at spille computer. Særligt ét spil har stjålet hans hjerte, nemlig World of Warcraft. Et spil, som han har spillet i over 10 år, men han nyder stadig udfordringerne og fællesskabet i spillet.

Vil du snakke med Kristian?

Så skriv til: kn@mainbrain.dk

Kristian

“Udsæt ikke til i morgen, hvad du kan gøre i dag”

Helle har været MainBrains bogholder og blæksprutte siden 2012. Hun sørger for, at der er orden i papirerne og tager gerne en snak med kunderne, hvis de har spørgsmål til fakturering eller andet lavpraktisk.

I sin fritid elsker Helle at være sammen med sønnen, der dyrker badminton på eliteplan. Derudover fylder hun sin kalender med kæresten og de to små – efter eget udsagn – forkælede hunde, der får lov til at fylde alt i hjemmet.

Helle elsker at være fysisk aktiv. Hun står på ski, cykler, løber – og mener i det hele taget, at det er vigtigt at leve livet fuldt ud og gøre hver dag til noget helt specielt.

Vil du snakke med Helle?
Så skriv på hbk@mainbrain.dk

Helle Kristensen

”Man kan hvad man vil og det man ikke kan, det skal man nok lære”

Så længe humøret er højt, skal der nok være en vej. Modgang er kun et skridt på vejen, hvorfra man altid bliver en del erfaringer rigere.

Ursula har altid mod på en udfordring, hvilket har vist sig at være en fordel for MainBrain – særligt når teknisk indforståede tekster skal formuleres til almindeligt kunde-sprog. Derudover er Ursula ansvarlig for reklamekampagner og kundekontakt, når MainBrain holder kundeevents.

Ursula studerer til daglig cand.ling.merc. med fokus på marketing, kommunikation og spansk på henholdsvis Københavns Universitet og CBS.

Tiden skal udnyttes og derfor er Ursula altid i fuld gang. Enten i det lokale fitnesscenter Urban by KL Coaching, hvor hun dyrker crossfit, på yndlingscafeen med veninderne eller på studiet med næsen begravet i en bog. Derudover elsker hun at forkæle sin niece og nevøer med kærlighed og gaver.

Vil du snakke med Ursula?

Så skriv på: ubc@mainbrain.dk

BILLEDE KOMMER SNART