Har du den rigtige printerløsning i din virksomhed?

Få lavet en en printanalyse hos os

Har du den rigtige printerløsning i din virksomhed?

Printer- og kopiudgifter er ofte en stor, men overset udgift på driftsbudgettet. Med den rigtige løsning kan mange virksomheder spare op til 30 % af deres udgifter til print og kopi, forbedre effektiviteten og opnå en række fordele:

  • Lavere driftsomkostninger
  • Automatisk bestilling af forbrugsstoffer
  • Kvalitetsprint uden brug af eksterne leverandører

Er du i tvivl om dit aktuelle forbrug kan du med en printanalyse hos MainBrain hurtigt få overblik over din virksomheds print- og kopiforbrug, samt få konkrete forslag til, hvordan I sparer tid, penge og besvær. Analysen af jeres forbrug tager blot 10 minutter og forstyrrer ikke jeres arbejde.

MainBrain skræddersyr i samarbejde med dig en løsning, der passer til lige netop din virksomheds behov og sikrer, at du fremadrette ikke spilder unødvendige penge på print- og kopibudgettet.

Vi du spare penge og samtidig passe på vores miljø?

Har du allerede en OKI printer så har du mulighed for at returnere dine brugte forbrugsstoffer som tonere, tromler og patroner til OKI, så de sørge for sikker, effektiv massegenbrug til gavn for miljøet –  læs mere her

Vi du gerne have kortlagt din virksomheds printforbrug og spare penge?

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail: info@mainbrain.dk. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrain kan tilbyde din virksomhed.