Printløsninger

VIL DU SPARE PENGE?

MainBrain

Mange virksomheder kan spare op til 30 % af deres udgifter til print og kopi. Er din virksomhed en af dem?

Hos MainBrain forhandler vi OKIs forskellige printer-, fax- og multifunktionsmaskiner, og vi tilbyder mange forskellige salgs- og lejeløsninger. Har du brug for en ny maskine eller en ny aftale? Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller udfyld nedenstående formular, og vi kigger forbi til en uforpligtende snak om dine behov.

Kender du ikke din virksomheds aktuelle print- og kopiforbrug, så kan vi begynde med en printanalyse. Print og kopi er ofte en tilsidesat post på budgettet, men med en printanalyse kan du igen få overblikket over din virksomheds print- og kopiforbrug samt få konkrete forslag til hvordan din virksomhed kan spare tid, besvær og op til 30 % af udgifterne til denne post. Analysen kræver ikke andet to besøg på mindre end 10 minutter, men analysen vil ikke forstyrre jeres arbejde. Med resultaterne fra analysen kan vi i fællesskab skræddersy en løsning, der netop er tilpasset din virksomheds behov .

Vil du gerne have kortlagt din virksomheds printforbrug?

”Vi sparer penge, tid og bekymringer med MainBrain”

Rodein Al-Hadid
Rodein Al-Hadid Civilingeniør og tegnestueleder – Art-tek

“Jeg vil klart anbefale andre at bruge MainBrain. Vi fortsætter gerne samarbejdet og tager trygt fat på de næste 20 år.”

Ronny Saul
Ronny Saul Adm. Direktør – Jespers Torvekoekken

”De er gode til at gå i dybden, finde årsagen og løse et problem helt”

Steffen Petersen
Steffen Petersen Salgschef – ARKFO

“Man tænder om morgenen, og det virker!”

Kevin Southwell
Kevin Southwell CEO – Furniture Team