Services – Produkter

Ekstern IT-afdeling

Hos MainBrain har vi over 17 års erfaring i at være ekstern IT-partner for københavnske virksomheder. Må vi også hjælpe dig? Så ring til os på telefon 7025 1201. Så skræddersyer vi en aftale baseret på dine behov.

Læs mere her

Services - produkter
Intern IT chef

Intern IT-chef

Er din organisation nået en vis størrelse og savner du faglig sparring og projektstyring fra en professionel it-chef, der kender dig og din organisation?

MainBrain tilbyder dig, at du kan få adgang til din helt egen it-chef. Så din virksomhed træffer beslutninger om it-løsninger og-strukturer på et strategisk velfunderet grundlag.

Læs mere her

Office 365

Office 365 er en nyere og meget populær software-løsning, der ligger i ”skyen”, og som derfor ikke er fastlåst til en bestemt computer eller til virksomhedens servere. Med Office 365 kan du arbejde overalt ved at logge på nettet via telefon eller computer (Mac/PC). Du får dermed adgang til e-mail, kalender, kontakter, dokumenter, instant messaging, møder og webkonferencer.

Læs mere her

Office 365
Mac og PC

Mac og PC support

Arbejder du på Mac eller PC? Hos MainBrain er vi eksperter i begge dele og hjælper dig til at finde den løsning, der passer bedst til dine – og din virksomheds – behov. Nogle gange er det et miks mellem platformene, der er den mest hensigtsmæssige løsning. Andre gange er det et konsekvent skift. Beslutter du dig for, at alle arbejdsstationer i din virksomhed skal udskiftes til Mac, så sikrer vi at overgangen bliver så problemfri som overhovedet mulig.

Læs mere her

Forretningsstrategisk løsning

Har du mange projekter at holde styr på? Lægger du mange administrative timer i dit arbejde for at have overblikket over dine projekter, sager og kunder? Bruger du Office 365? Så kunne WorkPoint 365 være løsningen for dig og din virksomhed. Løsningen gør projektstyring, sagsbehandling og kundekorrespondance til en leg, og du kan nemt bevare overblikket over dine projekter.

Læs mere her

WorkPoint 365
Cloudfinder - backup

Backupløsning

Uanset om du arbejder på Mac eller PC, har du brug for en effektiv backup-løsning ved tyveri eller servernedbrud. Vi sørger for, at du får en effektiv, økonomisk og sikker backup-metode, der sikrer, at dine data er godt beskyttet, så du hurtigt kan komme i gang med arbejdet igen.

Læs mere her

Signaturløsning

Er du mange ansatte i din virksomhed? Så kan en signaturløsning, være det helt rigtige for dig. Med signaturløsningen bliver det nu nemt at skabe ensartede afsendermail-signaturer til alle medarbejdere.

Læs mere her

Crossware - global signatur
Microbizz opgavestyring

Mobil opgavestyring

MainBrain forhandler et af markedets mest populære CMS-systemer, Microbizz. Microbizz er særligt efterspurgt i mellemstore og større virksomheder med mange ansatte ”i byen”, som fx facility-firmaer, håndværkervirksomheder og kommunale serviceinstanser. Microbizz sikrer, at alle ansatte via deres smartphones eller tablets kan tilgå hovedkontorets oplysninger om ordrer, sagsgange, kommunikation, fakturering, bogholderi og meget andet på den enkelte kunde.

MainBrain holder løbende morgenmøder, hvor vi fortæller mere om produktet.

Hold øje med hjemmesiden og vores blog om det næstkommende morgenmøde.

Læs mere her

Printløsninger

Hos MainBrain forhandler vi OKIs forskellige printer-, fax- og multifunktionsmaskiner, og vi tilbyder forskellige salgs- og lejeløsninger, der er tilpasset dine behov. Vi tilbyder også en printanalyse af din virksomheds print- og kopiforbrug, og resultatet kan vise, hvor du kan spare på printbudgettet.

Læs mere her

Antivirus og databeskyttelse

Virusbeskyttelse og datasikkerhed

Arbejder du med personfølsomme data og har brug for en høj beskyttelse af dine data? Eller er behovet mindre? Hos MainBrain tilbyder vi flere løsninger og kan også tilbyde én, der matcher dine behov.

Læs mere her

Grafiske værktøjer

Arbejder du dagligt med InDesign og Quark? Og genopbygger du dine filer hver gang de skal over i det ene eller det andet program? Hos MainBrain tilbyder vi Markzwares plugins til nem og sikker konvertering af Quark- og PDF-filer i InDesign og af InDesign filer i Quark. Du kan samtidig også sikre kvaliteten af dine digitale filer, der skal til print med FlightCheck, og spar tid og penge med kostlige reprint.

Læs mere her

Markzware