OKI LOGO

Mange virksomheder kan spare op til 30 % af deres udgifter til print og kopi, og din virksomhed er muligvis en af dem.

Print og kopi udgør en stor udgift i mange virksomheder, men er ofte en overset post på budgettet. Der kan være mange skjulte udgifter til print og kopi, og de koster din virksomhed dyrt. Men med den rette løsning, kan din virksomhed nedbringe udgifterne til print og kopi og forbedre effektiviteten.

Gratis print analyse

Den rette løsning finder vi i MainBrain gennem en gratis printanalyse. Analysen tager kun 10 minutter at gennemføre og forstyrrer ikke jeres arbejde. Resultatet er til gengæld en øjenåbner for mange. Analysen giver dig og din virksomhed et overblik over jeres nuværende løsning samt konkrete forslag til, hvordan I kan spare tid, besvær og op til 30 % af udgifterne til print og kopi.

Vi kan ud fra denne analyse sammensætte den mest optimale løsning for lige netop din virksomhed. En løsning, der vil være baseret på faktiske tal, og dermed være skræddersyet til jeres reelle behov i virksomheden. Vi tilbyder et bredt udvalg af printere, kopimaskiner og multifunktionsprodukter, som gør denne skræddersyede løsning mulig, hvor der altid er fokus på forbedring af kvalitet, effektivitet, reduktion af udgifter og miljøbelastning.

Vil I vide mere?

Ring til os på 7025 1201 eller via dette link og bestil en printanalyse i dag.