Tips og tricks til Office 365

Tips og tricks til Office 365 part 2

Vi vil gerne hjælpe dig til at bliver endnu bedre til at anvende Office 365. Derfor kommer der her nogle tips og tricks til Office 365.

.
Sådan vedhæfter du dokumenter fra SharePoint og OneDrive i Outlook

Vi kan vedhæfte filer og andre sager, som meddelelser og kontakter i Outlook, men du kan også nemt vedhæfte dokumenter fra SharePoint og OneDrive for Business. Det er bare vigtig at det gøres på den rigtige måde. Dette gælder især ved vedhæftninger fra Office 365 Web-appen, der nedenfor trin for trin vil blive gennemgået.
.

Trin 1: Opret

Opret en ny meddelelse eller tryk svarsvar til alle eller videresend.

Trin 2: Vedhæft

Klik på Vedhæft fil, hvor du nu skal finde mappen SharePoint eller OneDrive, hvor dokumentet som skal vedhæftes findes.

Trin 3: Hvordan skal filen vedhæftes?

Efter du har valgt din vedhæftning, kan du blive spurgt om, hvordan du vil vedhæfte filen. 

Her skal du vælge Vedhæft som en kopi, da din modtager vil modtage dokumentet som en fil. Hvis du vælger den anden løsning, vil man modtage et link til filen. Det kan skabe hos forvirring, da din modtager muligvis benytter sig af en anden tjeneste end Office 365.
.

Administrere vedhæftninger

Hvis du vælger den anden løsning, kan du give modtageren mulighed for at redigere i det vedhæftede dokument. Hvis du vil ændre tilladelsen til redigering skal dette blot vælges i rullemenuen ud for vedhæftningen. Her kan du blandt andet ændre redigeringstilladelsen, men du kan også ændre vedhæftningen, så den bliver vedhæftet som en fil og ikke et link.

Har du flere spørgsmål?

Så kontakt os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail info@mainbrain.dk