Virusbeskyttelse og datasikkerhed

ER DIN VIRKSOMHED SIKRET

Lad MainBrain sikre dig og din virksomhed mod virus!

MainBrain

Hvordan reagerer jeres udstyr, hvis der kommer en virus forbi?

IT-sikkAntivirus og databeskyttelseerheden bliver ofte prioriteret lavt i virksomheder, men det er vigtigt, at dine data er beskyttet mod virus- og hackerangreb. Antallet af angreb er stigende, og derfor er det nu vigtigere at sikrer sig mod disse trusler. Det første forsvar er at beskytte de maskiner, som dine medarbejdere benytter sig af. En computer uden antivirus er som en ulykke, der bare venter på at ske.

Hos MainBrain tilbyder vi flere antivirus- og sikkerhedsløsninger, og vi kan også tilbyde én, der passer til din virksomheds behov.

Det er dog ikke kun IT-tekniske foranstaltninger, vi kan hjælpe med. Det andet led i forsvaret mod virus- og hackerangreb er at have udarbejdet nogle IT-guidelines gældende for hele virksomheden. At have nogle guidelines for god IT- og onlineadfærd kan være med til at nedsætte risikoen for angreb. Vi står gerne til rådighed for dig, hvis du ønsker at udvikle og implementere sådanne guidelines i din virksomhed.

Vil du høre mere om vores forskellige løsninger?

”Vi sparer penge, tid og bekymringer med MainBrain”

Rodein Al-Hadid
Rodein Al-Hadid Civilingeniør og tegnestueleder – Art-tek

“Jeg vil klart anbefale andre at bruge MainBrain. Vi fortsætter gerne samarbejdet og tager trygt fat på de næste 20 år.”

Ronny Saul
Ronny Saul Adm. Direktør – Jespers Torvekoekken

”De er gode til at gå i dybden, finde årsagen og løse et problem helt”

Steffen Petersen
Steffen Petersen Salgschef – ARKFO

“Man tænder om morgenen, og det virker!”

Kevin Southwell
Kevin Southwell CEO – Furniture Team