Forretningsstrategisk løsning

Systematisér jeres data

Lad MainBrain’s gøre din hverdag mere effektiv!

MainBrain

WorkPoint 365 - gør din virksomhed mere effektiv!

I MainBrain forhandler vi den forretningsstrategiske løsning WorkPoint 365 til Office 365. Med denne løsning kan I og jeres virksomhed udnytte jeres SharePoint Online til fulde.

WorkPoint 365 forbinder de forskellige funktioner i Office pakken med SharePoint, og din virksomhed vil hurtigere få værdi ud af SharePoint som investering.

WorkPoint 365 giver jer overblikket over hver enkelte kunde, sag eller projekt, I sidder med. Som en ekstra bonus kan din virksomhed opnå en stor tidsbesparelse på den administrative arbejdsbyrde knyttet til hver enkelte medarbejder. Tid, som kan bruges på det, I er specialiseret i.

Gør Office 365 mere effektivt

Office 365 åbner mange muligheder for en effektivisering af din arbejdsdag, men der er måske stadig mange administrative arbejdsopgaver, der kunne skæres ned på. WorkPoint 365 kan hjælpe med at effektivisere den administrative arbejdsgang.

WorkPoint 365 er et modulopbygget standardsystem i skyen, som sætter vidensdeling i system og strukturerer alle data hierarkisk via SharePoint. Løsningen gør det muligt for dig at opbygge forretningskritiske løsninger til dine projekter, og sørger samtidig for en effektiv styring af arbejdsgangene, håndtering af data samt vidensdeling på tværs af projektgrupper. Essentielt bygger WorkPoint 365 bro mellem alle Office pakkens funktioner, og du kan dermed sammenkoble filer, dokumenter, mails og kontakter i Outlook med specifikke projekter, kunder eller opgaver. Dette gør det nemt og effektivt for alle at tilgå de data, der tilhører en specifik kunde eller projekt, og dermed kan alle have det fulde overblik over, hvor langt I er i projektet eller kundens sag samt hvad det næste skridt er.

Du får med WorkPoint 365:

  • Effektiv processtyring
  • Kvalitetssikring
  • Opdateret journalisering og dokumentation
  • Reduktion af ressourceforbrug
  • Overblik og overskud

.

Én løsning – mange muligheder

WorkPoint 365 tilbyder mange forskellige muligheder. Muligheder, der kan tilpasses alt efter hvilken branche, du befinder dig i. Med andre ord – værktøjet tilpasses din virksomhed og ikke omvendt.

I kan læse mere om de enkelte moduler ved at klikke på de nedenstående link.

”Vi sparer penge, tid og bekymringer med MainBrain”

Rodein Al-Hadid
Rodein Al-Hadid Civilingeniør og tegnestueleder – Art-tek

“Jeg vil klart anbefale andre at bruge MainBrain. Vi fortsætter gerne samarbejdet og tager trygt fat på de næste 20 år.”

Ronny Saul
Ronny Saul Adm. Direktør – Jespers Torvekoekken

”De er gode til at gå i dybden, finde årsagen og løse et problem helt”

Steffen Petersen
Steffen Petersen Salgschef – ARKFO

“Man tænder om morgenen, og det virker!”

Kevin Southwell
Kevin Southwell CEO – Furniture Team