fbpx

MENU

Menu ikon

Online

Billeder af medarbejdere i MainBrain

Mailløsninger

Mailløsninger hos MainBrain

Hvilken mailløsning passer bedst til lige netop din virksomhed?

Alle virksomhedsejere står over for dette spørgsmål, når de enten står og skal stifte deres virksomhed, eller når de er nået dertil, hvor virksomheden er blevet så stor, at en optimering af systemerne er blevet en nødvendighed.

Google Workspace Logo

Google Workspace

Google Workspace er et gratis program, der bl.a. inkluderer Gmail, Docs, Sheets, Meet og Slides. Selvom det er koblet til din Google-konto og har begrænsede funktioner, er det ikke ideelt til professionelle og omfattende behov.

Brev ikon

POP3 og IMAP

Når du køber et webhotel til hosting, følger der ofte et mailhotel med til POP3 og IMAP. Ulempen ved denne løsning er manglende kalenderintegration, hvilket kan gøre mødeplanlægning besværlig.

Mailchimp logo

Mailchimp

Når du bruger Mailchimp til e-mail marketing, får du kraftfulde værktøjer til kampagner og automatisering. Dog kan integrationen med eksisterende systemer som CRM og e-handel være begrænset, hvilket kan skabe udfordringer med data-synkronisering.

Office365 logo

Microsoft Office 365

Dette betalte program tilbyder mange muligheder og høj brugervenlighed. Det inkluderer kalenderkoordinering mellem ansatte og ejere. Microsoft Office 365 fås i forskellige pakker, så du kun betaler for de programmer, din virksomhed har brug for, og undgår unødvendige omkostninger.

Outlook exchange logo

Hosted Exchange

Dette er en privat hosted løsning af Microsoft Exchange server. Det kan også ses som en mindre udgave af Microsoft Office 365, der kan tilbyde få funktioner såsom mail, kalendere og kontaktløsninger.

MainBrain - Support

Få hjælp til at vælge

Når du skal vælge den rette mailløsning til din virksomhed, kan det være en udfordring at navigere blandt de mange muligheder. Vi tilbyder professionel rådgivning for at sikre, at du vælger den løsning, der bedst opfylder dine behov.

Lad MainBrain hjælpe jer med en sikker løsning

MainBrain blev stiftet i år 2000 og har derfor fulgt IT-udviklingen fra starten.

Vores omfattende erfaring og ekspertise gør os i stand til at hjælpe dig med at finde den bedste mailløsning til din virksomhed.

Vi anbefaler Microsoft 365 og Office 365, som vi selv bruger dagligt og har haft stor succes med.

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning

Vi finder sammen den helt rigtige løsning til jeres virksomhed.

Optimering af arbejdsprocesser

Microsoft 365 er en effektiv mailløsning, ideel til virksomheder. Den tilbyder nem kalender-synkronisering og overskuelig navigation, hvilket forbedrer arbejdsflyden. Som ejer kan du nemt planlægge og koordinere møder. Office 365, en del af Microsoft 365, inkluderer sikkerhedsfunktioner som Microsoft Defender Antivirus og Microsoft Purview Information Protection, som beskytter dine data.

Det siger vores kunder

Rasmus Frølund Thomsen Kvantum Copenhagen

Rasmus Frølund Thomsen

CTO & Founding Partner  – Kvantum Copenhagen ApS 

”De ti timer jeg sparer om måneden ved IKKE at skulle forholde mig dagligt til IT-udfordringer, er direkte fakturerbare på min egen bundlinie.“

Marie Winther Bothen

Marie Winther Bothén

COO – Froosh

”MainBrain kender alle muligheder i Microsoft Office”

Signe Sloth Hansen

Signe Sloth Hansen

Projektchef – Akademisk Arkitektforening

”Processen var en øjenåbner”

Heinrich Thomsen

Heinrich Thomsen 

Adm. Direktør Calibrate

”Vi har også lagt vægt på en IT-partner, der kan sikre os en gnidningsfri arbejds-hverdag, uanset om det foregår på en PC eller MAC, og samarbejdet imellem disse to kunne MainBrain garantere os ville fortsætte helt uden komplikationer.”

Jan Tornfeldt

Jan Tornfeldt

Adm. direktør – MatchMaker

”Om jeg ville vælge at bruge en ekstern it-chef igen? Jeg ville ikke drømme om at gøre andet”