Om os

MainBrain A/S blev tilbage i år 2000 stiftet af nuværende direktør, Brian Jønch, hvilket betyder, at vi har været med siden det hele tog fart. Vi har nøje fulgt den teknologiske udvikling over to årtier, hvor vores primære mission har været – og stadig er – at skabe de tryggeste rammer som muligt for brugen af IT.

Vi bestræber os på altid at levere kvalitet og skabe tillid. I MainBrain A/S er vi gode til at kommunikere og tale i øjenhøjde med vores kunder, så du bliver hjulpet på en måde og med et sprog, der er til at forstå.

Disse egenskaber er årsagen til, at langt størstedelen af vores kunder har holdt fast i os i over 10 år og stadig er hos os den dag i dag.
Vi består altså af en gruppe højt specialiserede ressourcer, der alle er opmærksomme på, at IT er en tillidssag.

Vores relationer til vore kunder er baseret på, at vi kender vores kunder godt, og at vi gør alt, hvad der skal til for, at IT understøtter din virksomhed og ikke omvendt.
Vi tager udgangspunkt i de udfordringer, som du støder på i din daglige virksomhedsdrift og derigennem implementerer en IT-løsning, der fungerer for dig.

Vi i MainBrain A/S vil derfor være et naturligt valg som IT-partner for dig, der ønsker at outsource din virksomheds IT.
Dette vil sige, at vi tager ansvar for din IT og monitorerer, at din virksomheds IT fungerer, som den skal. På denne måde kan du møde bekymringsfrit ind på arbejde om morgenen og fokusere på det, du finder vigtigst for din forretning.

Med os som din IT-partner får du en gruppe IT-eksperter med bred erfaring, og som, udover at have styr på alt det praktiske og tekniske, samtidig fungerer som en faglig og strategisk sparringspartner ved IT-strategiske beslutninger i relation til din forretning.

Vi glæder os meget til at høre fra dig og uddybe de givtige muligheder, det giver din virksomhed at arbejde sammen med os i MainBrain A/S!

”Vi har også lagt vægt på en IT-partner, der kan sikre os en gnidningsfri arbejds-hverdag, uanset om det foregår på en PC eller MAC, og samarbejdet imellem disse to kunne MainBrain garantere os ville fortsætte helt uden komplikationer.”

Heinrich Thomsen 

Adm. Direktør Calibrate

 

 

 

Læs mere

 

Brian

Ansvarlig for salg & ledelse

Telefon +45 70 25 12 01, tryk 2
bj@mainbrain.dk

Helle

Ansvarlig for økonomi

Telefon +45 70 25 12 01, tryk 3
hbk@mainbrain.dk

Per

Ansvarlig for drift

Telefon +45 70 25 12 01
pk@mainbrain.dk