Microsoft 365 til din virksomhed

Microsoft 365 er en opdatering af det populære Office 365 blot med flere funktioner.

Hvor Office 365 er en cloudbaseret suite af produktivitetsprogrammer såsom Outlook, Word, PowerPoint, Excel og Teams, er Microsoft 365 den udvidede version.

Microsoft 365 indeholder nemlig både Office 365 og en række andre services som Windows 10 og endnu mere intensiveret datasikkerhed, som gør det nemmere blandt andet at overholde GDPR og beskytte virksomheden mod trusler.

Læs mere om forskellen på Office 365 og Microsoft 365

Vil du allerede nu høre mere om, hvorvidt Microsoft 365 er noget for din virksomhed? Så kontakt MainBrain og lad os tage en uforpligtende dialog om den bedste løsning til din virksomheds behov.

Du kontakter os ved at ringe på telefon +45 70 25 12 01 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Slip for problemer med implementeringen af Microsoft 365

Hos MainBrain tilbyder vi dig at implementere din nye Microsoft-løsning for dig, så du slipper for at bruge tid og ressourcer på det selv.

På den måde er du sikret en korrekt og professionel opsætning fra start, og det betyder, at du blot skal sætte dig ned og arbejde, når vi er færdige.

Har du i øvrigt læst om vores populære IT-abonnementspakker? Med et IT-abonnement hos MainBrain får du tryghed for, at der altid er hjælp at hente, hvis der pludselig opstår IT-relaterede problemer i din virksomhed.

Se abonnementspakker

Få hjælp til Office 365 eller Microsoft 365

Hos MainBrain er vi klar til at hjælpe dig med det helt rette Microsoft-setup til din virksomhed.

Uanset om du allerede har Office 365 og ønsker at opgradere til Microsoft 365, eller om du skal vælge et Microsoft-produkt for første gang, rådgiver og sætter vi det op for dig.

Du er meget velkommen til at kontakte MainBrain ved enten at ringe på telefon +45 70 25 12 01 eller ved at udfylde vores kontaktformular med din henvendelse, og så bliver du ringet op af en af vores eksperter hurtigst muligt.

Sidebar