Online backup løsning – Pas på dine data

Mange virksomheder prioriterer desværre ikke at tage en backup af deres data – og det har store konsekvenser, hvis uheldet en dag skulle være ude.

Hos MainBrain får du en online backup løsning, der:

Er fuldautomatisk Tager mindst én backup dagligt Har ubegrænset lagerplads Har en kraftfuld filtrering og søgefunktion Tilbyder hurtig gendannelse af data Genererer detaljerede aktivitetsrapporter

Uanset om du arbejder på PC eller Mac, er det vigtigt, at du og resten af virksomheden tager backup af jeres data. Bliver du hacket eller angrebet af en virus, risikerer du, at du mister uundværlige data, som sætter dig og virksomheden langt tilbage i arbejdet.

Uden en backup kan du ikke gendanne gamle medarbejderes data og utilsigtet slettede filer eller sikre en gendannelse af dine data, hvis de skulle falde de i forkerte hænder. I værste fald skal din virksomhed bygges op igen – datamæssigt.

Netop derfor tilbyder vi dig som en del af vores servicepakker at tage daglig, online backup af hele virksomhedens data. Alt foregår i skyen, og du skal aldrig mere bekymre dig om, hvorvidt tabte data efter en virus eller et hackerangreb kan gendannes.

Tager du backup af dine data i skyen?

– Hvis ikke så lad os komme igang med det samme

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere? Så kontakt MainBrain på telefon +45 70 25 12 01 eller udfyld vores kontaktformular med din henvendelse, og så vender en af vores eksperter hurtigt tilbage med svar.

Sidebar