Kryptering af mail – få hjælp af eksperter hos MainBrain

Siden år 2000 har det fra Datatilsynet været et krav, at den offentlige sektor skal kryptere e-mails, der indeholder personfølsomme oplysninger. Per den 1. januar 2019 fremsatte Datatilsynet også et krav om, at private virksomheder skal have kryptering af e-mails, der indeholder fortrolige og følsomme personoplysninger.

Det er derfor vigtigt, at du undersøger, om netop jeres virksomhed lever op til de nye krav om krypterede e-mails – eller at du lader MainBrain kigge på det for dig. Der er mange løsninger i forhold til kryptering af mails, og der er forskellige krypteringsniveauer afhængigt af e-mailens indhold – det kan derfor godt være en jungle at finde rundt i, hvis du ikke ligefrem sidder med det til hverdag.

Med MainBrain som din professionelle IT-konsulent og sparringspartner får du styr på virksomhedens IT-sikkerhed, og det betyder, at du med ro i maven kan sende e-mails afsted, uden at være nervøs for, om du overholder lovgivningen.

Læs mere om kravet til kryptering af e-mails her »

Eller kontakt allerede nu MainBrain og lad os tale om dit behov for hjælp fra os – ring enten på telefon +45 70 25 12 01 eller send os en besked via vores (krypterede) kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Få også sikkerhed i din egen indbakke

Hackere bliver desværre kontinuerligt dygtigere til at skabe spammails, der fremstår professionelle – og det betyder, at flere og flere kommer til at klikke på inficerede links, der giver hackeren adgang til dine data.

Tegner du en serviceaftale hos MainBrain, undgår du dog at bekymre dig om sådanne scenarier. Vi sørger nemlig for altid at opdatere din software, så der aldrig opstår huller i systemet, der kan give en hacker adgang.

Vil du have tryghed for, at din software altid er opdateret – og at du får en masse andre IT-services inkluderet – så læs om vores forskellige IT-abonnementspakker ved at klikke nedenfor.

Ja tak – vis mig den bedste løsning! & læs vores BLOG!
Sidebar