Ekstern IT chef

Har du brug for din egen IT-chef?
Lad MainBrain’s Eksterne IT-chef hjælpe dig, så du kan fokusere på det, der virkelig tæller!

Brug for en ekstern IT-chef, som kan indgå på ledelsesniveau?

Er din organisation nået en vis størrelse og savner du faglig sparring og projektstyring fra en professionel it-chef, der kender dig og din organisation? Så læs med her.

Nu tilbyder MainBrain dig nemlig, at du kan få adgang til din helt egen it-chef. Sammen skræddersyer vi samarbejdet, så du får opfyldt lige præcis dine behov.

Det kan fx være:

Strategisk sparring i ledelsen

Mange virksomheder glemmer at tænke it som et strategisk værktøj, der kan være med til at styrke virksomheden og nå de forretningsmæssige mål. Udgifterne til it er ofte betydelige, og fejlinvesteringer kan være fatale både for samarbejde og kommunikation i hverdagen og for resultaterne på bundlinjen.

Din fast tilknyttede it-chef kan deltage i ugentlige eller månedlige ledelsesmøder og sikre, at både hverdagens it-univers og nye investeringer understøtter virksomhedens forretningsplan og it-strategi.

Resultat: Din virksomhed træffer afgørelser om it-struktur og -løsninger på et strategisk velfunderet grundlag. Du sparer tid og penge, og får en mere velfungerende hverdag, gladere medarbejdere og mere tilfredse kunder.

Udvikling af nye it-produkter eller andre behov?

Er du i et marked, hvor kunder, produkter eller konkurrencesituation ændrer sig, og har du derfor brug for ny it-platform eller -produkter til at understøtte de ændrede behov?

Så stiller vi gerne en ekstern it-chef til rådighed, der vil hjælpe med definere din virksomheds it-krav og skabe overblik over mulige løsninger. Han er vant til at drive it-udviklingsprojekter som fx CMS-systemer, personaledatabaser, journaliseringssystemer, projektstyringssystemer og rekrutteringssystemer – og hjælper også gerne dig med dit næste store it-projekt.
Sammen kigger I på virksomhedens forretningsplan og nuværende it-investeringer og derudfra udfærdiger han en kravspecifikation på det eller de systemer, der bedst understøtter jer og jeres fremtidige behov. IT-chefen står også gerne for kontakt til potentielle leverandører og følger jer hele vejen fra de første ønsker formuleres, til I står med det nye system mellem hænderne.

Resultat: I kan holde fokus på hverdagens opgaver og samtidig få sat skub i jeres udviklingsprojekter af en professionel it-chef, der kender jeres virksomhed indefra. I sparer tid og penge ved at finde den rigtige løsning første gang og kommer trygt frem til det resultat, der bedst understøtter jeres forretning.

Book en uforpligtende samtale her
Sidebar
Clear
Cache