Antivirus

Har din virksomhed antivirus? – Lad MainBrain sikre din virksomhed med virusbeskyttelse!

Hvordan reagerer jeres udstyr, hvis der kommer en virus forbi?

IT-sikkerheden bliver ofte prioriteret lavt i virksomheder, men det er vigtigt, at dine data er beskyttet mod virus- og hackerangreb. Antallet af angreb er stigende, og derfor er det nu vigtigere at sikrer sig mod disse trusler. Det første forsvar er at beskytte de maskiner, som dine medarbejdere benytter sig af. En computer uden antivirus er som en ulykke, der bare venter på at ske.

Hos MainBrain tilbyder vi flere antivirus- og sikkerhedsløsninger, og vi kan også tilbyde én, der passer til din virksomheds behov.

Det er dog ikke kun IT-tekniske foranstaltninger, vi kan hjælpe med. Det andet led i forsvaret mod virus- og hackerangreb er at have udarbejdet nogle IT-guidelines gældende for hele virksomheden. At have nogle guidelines for god IT- og onlineadfærd kan være med til at nedsætte risikoen for angreb. Vi står gerne til rådighed for dig, hvis du ønsker at udvikle og implementere sådanne guidelines i din virksomhed.

Vil du høre mere om vores forskellige antivirus løsninger?

Send os en helt uforpligtende besked via kontaktformularen eller ring til os på telefon +45 70 25 12 01 for at høre mere om antivirussystemer, der beskytter din virksomhed mod virus- og hackerangreb.

Book en uforpligtende samtale
Sidebar