Ekstern IT-afdeling

VIL DU GERNE HAVE MERE TID TIL DINE KUNDER?

Lad MainBrains eksterne it-afdeling overtage din it, så du kan fokusere på det der virkelig tæller!

MainBrain

Brug for at udlicitere it-ansvaret?

Er din organisation nået en størrelse, hvor du ikke længere selv ønsker at bruge tid på at tjekke, om I har de nyeste opdateringer, om jeres arbejdsstationer fungerer rigtigt, og om I har løbende backup? Så læs med her.

Nu tilbyder MainBrain dig nemlig, at du kan få din egen eksterne it-afdeling, der løfter opgaven for dig.

Sammen skræddersyer vi samarbejdet, så du får opfyldt lige præcis dine behov.

Det kan fx være:

 

Mac & Pc integration 

Måske har I i tidernes morgen valgt pc’er i jeres virksomhed, men har så i dag medarbejdere, der på privat basis er mere vant til at arbejde på Mac. Det behøver ikke at være noget problem, for arbejdsstationerne kan sagtens komme til at tale sammen. Som jeres eksterne it-afdeling sørger vi for, at I investerer i de arbejdsstationer, der giver mest mening både for jer som virksomhed og for jeres medarbejdere. Resultatet bliver gladere medarbejdere og en mere velfungerende hverdag.

Løbende opdatering af programmer og backup af dokumenter

I en travl hverdag er det katastrofalt, hvis dokumenter forsvinder eller programmer pludselig bliver forældede og ikke fungerer optimalt længere. Som jeres eksterne it-afdeling sørger vi for, at jeres arbejdsstationer altid har de nyeste versioner af programmerne – ligesom vi naturligvis sørger for løbende backup af jeres dokumenter.

IT-servicetjek 

Måske bruger I allerede nu et stort budget på forskellige løsninger fra forskellige leverandører. Måske kan det gøres smartere og billigere. Som jeres eksterne it-afdeling sørger vi for, at I fremover har en velfungerende hverdag og samtidig sparer tid og penge.

Særlige behov?

Hos MainBrain kan vi levere produkter fra Apple, Lenovo, OKI, Microsoft Office 365, CrossWare og mange andre it-produkter. Har du et specifikt ønske? Så lad os hjælpe.

”Vi sparer penge, tid og bekymringer med MainBrain”

Rodein Al-Hadid
Rodein Al-Hadid Civilingeniør og tegnestueleder – Art-tek

“Jeg vil klart anbefale andre at bruge MainBrain. Vi fortsætter gerne samarbejdet – og tager trygt fat på de næste 20 år.”

Ronny Saul
Ronny Saul Adm. Direktør – Jespers Torvekoekken

”De er gode til at gå i dybden, finde årsagen og løse et problem helt”

Steffen Petersen
Steffen Petersen Salgschef – ARKFO

“Man tænder om morgenen, og det virker!”

Kevin Southwell
Kevin Southwell CEO – Furniture Team