Ekstern IT afdeling: Den enkle vej til flere fakturerbare timer i din virksomhed

Vil du gerne have mere tid til dine kunder?
Lad MainBrains eksterne IT-afdeling overtage din IT, så du kan fokusere på det der virkelig tæller! Jeres egne kunder og jeres bundlinje.

Når du outsourcer din IT til eksperter på området, sparer du også helt automatisk dig selv og resten af virksomheden for unødvendige frustrationer over IT-nedbrud, manglende backup, antivirus der svigter og alle andre IT-relaterede problemer.

Med os i ryggen får du sikkerhed for, at vi overvåger alt det, der normalt tages for givet, indtil det ikke virker længere- for det er her, frustrationerne bliver størst. Ud over det sørger vi for at tage backup af jeres data, opdatere jeres programmer og software, supportere hvis noget går galt og meget, meget mere.

 

Nogle af ydelserne kan for eksempel være:

Mac & PC integration

Åh nej kan de kan jo ikke arbejde sammen. Var engang en udbredt misforståelse. Det behøver ikke at være noget problem, for arbejdsstationerne kan sagtens komme til at tale sammen. Det sørger vi for. Resultatet bliver gladere medarbejdere og en mere driftig hverdag.

Løbende opdatering af programmer og backup af dokumenter

I en travl hverdag er det katastrofalt, hvis dokumenter forsvinder eller programmer pludselig bliver forældede og ikke fungerer optimalt længere. Vi søærger for, at jeres arbejdsstationer altid har de nyeste versioner af programmerne – ligesom vi naturligvis sørger for løbende backup af jeres dokumenter.

IT-servicetjek

Lad os se jeres løsninger igennem, samle alt det der samles kan, så kan det måske gøres mere optimalt og ressourcevenligt. Et IT-servicetjek kan sparer jer både tid og penge.

Særlige behov?

Hos MainBrain kan vi levere service til Apple, Lenovo, OKI, Microsoft Office 365, CrossWare og mange andre it-produkter. Har du et specifikt ønske? Så lad os hjælpe, også med at stille de rigtige spørgsmål.

Hvem har gavn af en ekstern IT afdeling?

Vores erfaring er, at der er mange små og mellemstore virksomheder (fra 5 til 150 ansatte), der har stor glæde af at outsource deres IT.

  • Hvis I har en  IT-chef, som i kraft af sit høje aktivitetsniveau i mange situationer bliver en flaskehals, fordi han/hun  er alene om opgaven.
  • Har I en IT-ansvarlig, som er noget af en blæksprutte, men IT ikke er din kernekompetence – og derfor ønsker at sparre med et team af eksperter.
  • I skal have en  ny IT-strategi. Så hjælper vi med at strømline og effektivisere din virksomheds IT, så du og resten af medarbejderne får det optimale ud af løsningerne.
  • Hvis du som chefen også har fået/taget dette ansvar – og virkelig gerne vil have frigivet denne tid, til det der gavner jeres virksomhed bedst.

MainBrain er din løsning, når du vil have det optimale ud af virksomhedens IT-løsninger og en samarbejdspartner, der overvåger og opdaterer dine IT-løsninger, så du har ro i maven.

Se dine muligheder for en ekstern IT chef

Vil du have en uforpligtende snak om outsourcing af din virksomheds IT, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 70 25 12 01 eller udfylde vores kontaktformular – så vi kan ringe dig op.

Sidebar