Den enkle vej til flere fakturerbare timer i din virksomhed

Vil du gerne have mere tid til dine kunder?
Lad MainBrains blive din eksterne IT-afdeling, så du kan fokusere på det der virkelig tæller! Jeres egne kunder og jeres bundlinje.

Når du outsourcer din IT til eksperter på området, sparer du også helt automatisk dig selv og resten af virksomheden for unødvendige frustrationer over IT-nedbrud, manglende backup, antivirus der svigter og alle andre IT-relaterede problemer.

 

 

I kan også høre det direkte fra en af vores nuværende kunder

Jeppe -CEO fra bang & Beenfeldt

 

 

 

 

Med os i ryggen får du sikkerhed for, at vi monitorer alt det, der normalt tages for givet.

Nogle af ydelserne kan for eksempel være:

Mac & PC integration

Det var en gang en udbredt misforståelse at PC’er og Mac’s ikke kan arbejde sammen. Det behøver ikke at være noget problem. Det sørger vi for. Resultatet bliver gladere medarbejdere og en mere stabil hverdag.

Løbende opdatering af programmer og backup af dokumenter

I en travl hverdag er det katastrofalt, hvis dokumenter forsvinder eller programmer pludselig bliver forældede og ikke fungerer optimalt længere. Vi sørger for, at jeres arbejdsstationer altid har de nyeste versioner af programmerne – ligesom vi naturligvis sørger for løbende backup af jeres dokumenter.

IT-servicetjek

Lad os se jeres løsninger igennem, samle alt det der samles kan, så det måske kan gøres mere optimalt og ressourcevenligt. Et IT-servicetjek kan sparer jer både tid og penge.

Særlige behov?

Hos MainBrain kan vi levere service til Apple, Lenovo, OKI, Microsoft Office 365, CrossWare og mange andre it-produkter. Har du et specifikt ønske? Så lad os hjælpe, også med at stille de rigtige spørgsmål.

Hvem har gavn af en ekstern IT afdeling?

“Vi hos MainBrain vil selvfølgelig meget bias, svare: ALTID”

Det er vores erfaring, at mange små og mellemstore virksomheder (fra 5 til 150 ansatte), har stor glæde af at outsource deres IT.

 • Hvis I har en  IT-chef, som i kraft af sit høje aktivitetsniveau i mange situationer bliver en flaskehals, fordi han/hun  er alene om opgaven.
 • Har I en IT-ansvarlig, som er noget af en blæksprutte, men IT ikke er din kernekompetence – og derfor ønsker at sparre med et team af eksperter.
 • I skal have en  ny IT-strategi. Så hjælper vi med at strømline og effektivisere din virksomheds IT, så du og resten af medarbejderne får det optimale ud af løsningerne.
 • Hvis du som chefen også har fået/taget dette ansvar – og virkelig gerne vil have frigivet denne tid, til det der gavner jeres virksomhed bedst.

MainBrain er din løsning, når du vil have det optimale ud af virksomhedens IT-løsninger og en samarbejdspartner, der monitorerer og opdaterer dine IT-løsninger, så du har ro i maven.

Se dine muligheder for en ekstern IT chef

Vil du have en uforpligtende snak om outsourcing af din virksomheds IT, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 70 25 12 01 eller udfylde vores kontaktformular – så vi kan ringe dig op.

 

Først og fremmest kan I stille jer selv følgende spørgsmål, og hvis I svarer JA på mere end eet spørgsmål, er det sandsynligvis en god ide at outsource – og næste step er at tage kontakt til os for en uforpligtende dialog.

 1. Bruger en eller flere af dine ansatte unødig meget tid på at løse IT opgaver, der ikke burde ligge på deres bord?
 2. Har I svært ved at navigere i hvilke systemer, der bedst understøtter jeres arbejdshverdag?
 3. Kommer dine ansatte til dig som leder, med IT-udfordringer?
 4. Mangler I automatiserede arbejdsgange, der giver jer mere tid i dagligdagen?
 5. Krydser I fingre og håber på sikkerheden i clouden?
 6. Er I afhængige af jeres computere for at udføre jeres arbejde?
 7. Er IT med til at sikre din virksomhed vækst?
 8. Gemmer I personfølsomme data?
 9. Er I afhængige af forretningspatenter/metoder og eller andre data, der sikrer virksomhedens drift?

 

Du kan booke et helt uforpligtende møde med os direkte HER

 

 

 

Hvad er gevinsten for jer ved at vælge IT outsourcing

 • I kommer på forkant med udviklingen og muligheder til at understøtte virksomhedens IT-behov. Den eksterne IT-afdeling besidder stærk faglighed.
 • Løbende sparring ved små og større IT-investeringer
 • Professionelle systemer til opdatering og vedligeholdelse af virksomhedens IT-infrastruktur. Herunder GDPR understøttelse.
 • Driftserfaring fra mange andre virksomheder, der drages fordel af løbende.
 • Uafhængig af ferie-vagtplaner og sygdom. Den eksterne IT-afdeling er altid tilgængelig.

Sagt med andre ord:
I får IT-løsninger med tryghedsgaranti.

Gå til IT-servicepakker

 

Professionel og stabil rådgivning

Vi har fokus på at lære dine og din virksomheds IT-behov at kende ved en systematisk gennemgang af jeres systemer og jeres faktiske behov, sådan at jeres investering i en ekstern IT partner som os hurtigt viser sig på jeres bundlinie, da I får frigivet tid og flow i forbindelse med optimering og stabilisering af jeres daglige IT arbejdsrutiner.

I dagligdagen giver vi jer den tekniske og strategiske sparring, jeres system har brug for. – og når I flytter, udvider eller ændrer organisationens arbejdspladser, træder vi gerne til med gode råd og hjælpende hænder.
Vi er her for at hjælpe ring +45 70 25 12 01.

Sikre IT løsninger

I kan fortsat sove trygt og sikkert.
Vi overvåger og sikrer konstant, at jeres oplysninger ikke går tabt ved tyveri, servernedbrud og virusangreb.
Det gør vi ved at beskytte jer og jeres dokumenter med markedets bedste skyløsninger, backup-løsninger og virusbeskyttelser. Og bare for at være sikker sker dette 24/7.

Effektiv hverdag

I er sikret en effektiv dagligdag med de IT-løsninger, der bedst indfrier jeres behov. Hverken mere eller mindre.
Er I i tvivl om, hvorvidt I skal vælge MAC eller PC?
Eller om Microbizz, Office 365 eller en printer- eller signaturløsning vil gøre jeres hverdag mere effektiv?
Vi kan hjælpe jer.

Tryghed

Vi har været i markedet siden år 2000. Vi har fingeren på pulsen, og er konstant opdateret på produkter og systemer samtidig bruger vi al den tid det kræver for at lære jeres specifikke behov at kende.

Hos os er en del af trygheden, at I har præcis det I skal bruge i en sikker og stabil IT hverdag. Hverken mere eller mindre.  Ring +45 70 25 12 01.

Sidebar