IT-outsourcing: Den nemme vej til færre frustrationer

Vil du gerne have mere tid til dine kunder?
Lad MainBrains eksterne it-afdeling overtage din it, så du kan fokusere på det der virkelig tæller!

Når du outsourcer din IT til nogen, der er eksperter på området, sparer du også helt automatisk dig selv og resten af virksomheden for unødvendige frustrationer over IT-nedbrud, manglende backup, antivirus, der svigter og alle de andre IT-relaterede problemer.

Netop her tilbyder vi dig at træde til og fungere som din eksterne IT-afdeling, så du slipper for at holde øje med alle virksomhedens IT-løsninger – i stedet får du tid og overskud til at fokusere på det, du er bedst til.

Med os i ryggen får du sikkerhed for, at vi overvåger alt det, der normalt tages for givet, indtil det ikke længere virker – for det er her, frustrationerne bliver størst. Ud over det sørger vi for at tage backup af jeres data, opdatere jeres programmer og software, supportere hvis noget går galt og meget, meget mere.

Nogle af ydelserne kan for eksempel være:

Mac & PC integration

Måske har I i tidernes morgen valgt pc’er i jeres virksomhed, men har så i dag medarbejdere, der på privat basis er mere vant til at arbejde på Mac. Det behøver ikke at være noget problem, for arbejdsstationerne kan sagtens komme til at tale sammen. Som jeres eksterne it-afdeling sørger vi for, at I investerer i de arbejdsstationer, der giver mest mening både for jer som virksomhed og for jeres medarbejdere. Resultatet bliver gladere medarbejdere og en mere velfungerende hverdag.

Løbende opdatering af programmer og backup af dokumenter

I en travl hverdag er det katastrofalt, hvis dokumenter forsvinder eller programmer pludselig bliver forældede og ikke fungerer optimalt længere. Som jeres eksterne it-afdeling sørger vi for, at jeres arbejdsstationer altid har de nyeste versioner af programmerne – ligesom vi naturligvis sørger for løbende backup af jeres dokumenter.

IT-servicetjek

Måske bruger I allerede nu et stort budget på forskellige løsninger fra forskellige leverandører. Måske kan det gøres smartere og billigere. Som jeres eksterne it-afdeling sørger vi for, at I fremover har en velfungerende hverdag og samtidig sparer tid og penge.

Særlige behov?

Hos MainBrain kan vi levere produkter fra Apple, Lenovo, OKI, Microsoft Office 365, CrossWare og mange andre it-produkter. Har du et specifikt ønske? Så lad os hjælpe.

Hvem har gavn af IT-outsourcing?

Vores erfaring er, at der er mange små og mellemstore virksomheder (fra 5 til 150 ansatte), der har meget glæde af at outsource deres IT. Måske har du en IT-chef, som i mange situationer bliver en flaskehals, hvilket betyder, at du ikke kan få løst problemet med det samme.

Måske er du selv blevet IT-ansvarlig, selvom IT ikke er din kernekompetence – og måske har du kompetencerne men ønsker at sparre med et team af eksperter i ny og næ?

Mange vælger os også i forbindelse med, at de skal have en helt ny IT-strategi. Her hjælper vi med at strømline og effektivisere din virksomheds IT, så du og resten af medarbejderne får det optimale ud af løsningerne.

MainBrain er din løsning, når du vil have det optimale ud af virksomhedens IT-løsninger og en samarbejdspartner, der overvåger og opdaterer dine IT-løsninger, så du har ro i maven.

Se dine muligheder for en ekstern IT chef

Vil du have en uforpligtende snak om outsourcing af din virksomheds IT, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon +45 70 25 12 01 eller udfylde vores kontaktformular – så ringer vi dig op.

Sidebar
Clear
Cache