IT hosting

Hvad betyder IT hosting?

IT kan være meget forvirrende. Det er derfor, at folk som os i MainBrain findes, og vi kan hjælpe dig af med de besværligheder, der skulle opstå med din IT i relation til din daglige virksomhedsdrift. IT Hosting er ikke et navn for én bestemt ydelse, men i stedet en fælles betegnelse for de ydelser, som en IT-vært dækker over, hvis du vælger dem, som din leverandør.

Men hvilke ydelser er der så tale om, og hvorfor skal du vælge netop MainBrain A/S som din IT-host?

IT Hosting indebærer som sagt mange ting og kan af samme årsag være svært for en virksomhedsejer som dig selv at gennemskue, hvad det indebærer, hvad du skal bruge hjælp til, hvilke systemer, der passer bedst til netop din virksomhed og lignende.

Vi vil derfor forsøge at tydeliggøre, hvad det er, IT Hosting typisk indebærer, hvorfor det er relevant for dig og din virksomhed, samt hvordan det vil være en fordel at have MainBrain som din IT Host fremadrettet.
Ved at lade MainBrain være din IT Host, vil du få en forlænget IT-arm, der inkluderer ydelser som blandt andet:

IT-sikkerhed af høj kvalitet

ed MainBrain som din IT-leverandør er dine data og filer i sikre hænder. Vi gør en dyd ud af, at din sikkerhed er i top, så du ikke skal bekymre dig om virusser, malware, phishing eller lignende trusler, som kan have negative konsekvenser for din daglige virksomhedsdrift.

Knivskarpe IT-eksperter lige ved hånden

Med knivskarpe IT-eksperter, så mener vi knivskarpe IT-eksperter. MainBrain blev stiftet tilbage i år 2000, så med os har vi altså 19 års erfaring. Vi har været en del af IT-industrien siden dag et. Af samme årsag har vi udviklet en masse kompetencer inden for feltet, og vi har i løbet af denne periode også fået en god forståelse for, hvordan markedet hænger sammen og hvilke problemer, der typisk dukker op i forbindelse med IT og virksomheder, hvilket kun er de færreste IT-virksomheder, der kan sige det samme. Derudover har vi fulgt IT-udviklingen, som har fundet sted i løbet af denne periode, hvilket vil sige, at vi er helt opdaterede i computersystemer og den førende teknologi.

Skalérbare løsninger

Vælger du MainBrain som din foretrukne IT-leverandør, finder vi sammen den abonnementspakke, som vil gavne din virksomhed bedst. Denne vil vi tilpasse netop din virksomheds IT-behov – endda, så den er mest hensigtsmæssig og spiller bedst muligt sammen med din forretningsstrategi således, at IT tilfører værdi til din virksomhed.

Besparelser

Udover at få en god service sparer du også mange penge. For et beskedent beløb om måneden, har du din helt egen IT-ekspert lige ved hånden, der både sørger for, at din IT spiller uden du skal tænke på det, og så er vi kun et telefonopkald væk, hvis uforudsigelige problematikker alligevel skulle opstå. På denne måde skaber vi altså tryghedsgaranti for dig og din virksomhed.
Vil du høre mere om vores abonnementspakker og læse mere om, hvilken abonnementspakke, der kunne være mest fordelagtig for dig og din virksomhed, så *læs mere her!*

Opdateret IT-infrastruktur

Dette lyder nemt meget teknisk, men er i sin helhed meget simpelt. Med opdateret IT-infrastruktur mener vi, at vi hele tiden vil gøre vores ypperste for, at jeres systemer er up to date. På denne måde slipper i for bøvl med outdatede IT-systemer, og kan derved gå i krig med arbejdet uden nogle unødvendige tekniske blokader. Er din IT opdateret, er du også bedre rustet ift. hackere.

Daglige ydelser i form af Cloud Hosting & Server Hosting

Med Cloud Hosting og Server Hosting sikrer vi også dig og din virksomhed en høj datasikkerhed, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere om Cloud Hosting her
Læs mere om Server Hosting her

Book en uforpligtende samtale
Sidebar