Microsoft 365 – flyt virksomhedens data op i skyen

Microsoft 365 bliver allerede brugt af utallige virksomheder – og med god grund!

Microsoft 365 er nemlig et stærkt værktøj, der effektiviserer dine arbejdsgange, sikrer dine data, og giver dig adgang til filer, uanset hvor du befinder dig.

Alle værktøjerne i Office 365 er intuitive og enkle at bruge, og det betyder, at alle medarbejdere, uanset teknisk kunnen, får glæde af Microsoft 365.

Med Microsoft 365 får du, udover lageret i skyen, adgang til Word, Excel og Outlook, og så har du mulighed for at effektivisere samarbejdet mellem dine medarbejdere ved hjælp af for eksempel SharePoint.

Når du logger på Microsoft 365, får du også adgang til dine filer, e-mails og kontakter på tværs af enheder, hvilket gør, at du aldrig er låst fast til én enkelt enhed.

Effektivisér samarbejdet og slip for stenalderkommunikation

Netop fordi du med Microsoft 365 samler al data i skyen, bliver det også meget nemmere for dig og dit team at koordinere møder, samarbejde om dokumenter og dele filer – uanset hvor I hver især befinder jer – og samtidig får I også mulighed for at arbejde på et dokument samtidig, selvom I ikke befinder jeg i nærheden af hinanden.

Det betyder, at I med Microsoft 365 får øget jeres effektivitet og produktivitet i teamet og på tværs af afdelinger, og at I får strømlinet jeres kommunikation – både internt og med kunder og samarbejdspartnere.

Flere grunde til at vælge Microsoft 365

Er du i en mindre eller mellemstor virksomhed, gør Microsoft 365 det også overskueligt for dig, hvilke udgifter, du skal budgettere med til IT. Med denne løsning betaler du kun for det, du skal bruge – vi ser desværre ofte, at virksomheder køber en løsning, der ikke er skalérbar, eller at man køber en større og dyrere server, end man behøver, fordi man er bange for, at løsningen hurtigt bliver for lille.

Vil du have endnu mere sikkerhed?

Microsoft har ud over Microsoft 365 lanceret Microsoft 365 Business, som kombinerer produktiviteten fra o365 med avancerede sikkerhedsegenskaber for endnu bedre beskyttelse af dine data.

Nysgerrig? Læs mere om Microsoft 365 her

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte MainBrain og få en uforpligtende snak om hvilket Microsoft-produkt, der passer til din virksomheds behov. Ring enten på telefon +45 70 25 12 01 eller skriv til os via vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Sidebar