Få den nyeste Lenovo teknologi til en reduceret pris

Vi hos MainBrain A/S forhandler Lenovo Remanufactured – fordi vi gerne vil være med til at sætte focus på bæredygtighed og give vores kunder de mest optimale muligheder og løsninger til de bedste priser.

Hvad er Lenovo Remanufactured?

Det er et Lenovo sub brand og en fællesbetegnelse for alle Lenovo overskudsprodukter som har gennemgået en grundig inspektion, kvalitetssikring og klargøring til salg. Dette betyder du kan få adgang til at købe den nyeste Lenovo teknologi til en reduceret pris, hvor du kan spare op til 30% af nyprisen på et tilsvarende Lenovo produkt.

Lenovo Remanufactured – er produkter som fornyes via en certificeret kvalitetsstyring og testproces som optimerer og forlænger produkternes levetid, så de igen kan indgå i markedet som ’nye’.

Alle Lenovo Remanufactured produkter får hermed samme funktionalitet, kvalitet og ydeevne som de originale produkter har. Der er derfor ikke tale om ’second hand’ produkter.

 


Kvalitetsprocessen i 5 steps

🔹 Step 1. Visuel Inspektion

Alle produkter undersøges visuelt af Lenovo-certificerede teknikere


🔹 Step 2. Test & reparation

Hvert produkt gennemgår et grundigt screenings- og testprogram, hvor hver komponent stresstestes og kontrolleres for funktionsfejl. Om nødvendigt repareres maskinen. Kun ægte Lenovo-dele anvendes i processen.


🔹 Step 3. Opbevaring

Hvert produkt opbevares på et sikkert lager, hvor det venter på at blive solgt eller konfigureret.


🔹 Step 4. Tilpasning & konfiguration

Når produktet er solgt, vil vores dygtige Lenovo-certificerede teknikere indlæse den korrekte og originale Lenovo sprogpakke, der passer til det lokale marked. I denne proces er det også muligt at konfigurere og tilpasse produkterne efter kundens behov, f.eks. tilpasning af harddiske, tastaturlayouter m.m.


🔹 Step 5. Pakning & forsendelse

Som det sidste trin bliver produktet pakket i Remanufactured emballage sammen med alt nødvendigt tilbehør. Alle produktoplysninger udskrives på en synlig etiket.


Gode grunde til at købe Lenovo Remanufactured

Med et Lenovo Remanufactured produkt får du adgang til et både unikt og bæredygtigt Lenovo-produkt til en nedsat pris med fuld Lenovo-produktgaranti.

  1. Mere værdi for pengene Spar op til 30% af nyprisen på et lignende Lenovo produkt.
  2. Kvalitetsgaranti Alle Remanufactured produkter undersøges grundigt, testes og kategoriseres.
  3. Lenovo garanti Alle Remanufactured produkter bliver solgt med fuld Lenovo garanti.
  4. Miljøvenligt Du bidrager med at genbruge produkter og hjælper hermed miljøet.

Kvalitetsgaranti

 

Remanufactured kvalitetsprogrammet er din garanti for at produktet når de samme høje standarder som originale Lenovo-produkter. Alle Remanufactured produkter gennemgår en grundig inspektion og kvalitetskontrol, som udføres af vores professionelle og Lenovo certificerede teknikere. Når produktet modtages hos DCC gennemgår den en grundig screening og testproces, hvorefter den kategoriseres i en af følgende 3 kvalitets kategorier – Guld, Sølv eller Bronze – hver med forskellige kvaliteter og priser.

 

 


Fuld Lenovo garanti

Alle Lenovo Remanufactured produkter sælges med original og fuld Lenovo garanti som nye Lenovo retail produkter. Det betyder, at Remanufactured altid er en sikker og pålidelig løsning.

Produkt sortiment

Lenovo Remanufactured produktsortimentet indeholder en bred vifte af produkter fra tablets, notebooks, desktops og arbejdsstationer.


 

Sidebar