Uniconta

Uniconta som dit fremtidige økonomisystem

Alle virksomheder har hver deres måde, hvorpå de styrer deres økonomi og dertilhørende regnskaber. Rigtig mange virksomheder har sågar benyttet sig af det klassiske økonomisystem C5 eller Concorde igennem flere årtier.

Dette er dog ved at være et overstået kapitel, da skaberen af dette system, Erik Damgaard, igen har været på spil og udviklet et nyt og mere effektivt system, hvilket er kendt som Uniconta.

Hvad er Uniconta så, og hvordan adskiller det sig fra det klassiske økonomisystem?

Som sagt har rigtig mange virksomheder gennem tiden benyttet sig meget af C5 som deres foretrukne økonomisystem. En virksomhed består dog af meget mere end blot økonomistyring.

Hvor C5 blot er et økonomisystem, er Uniconta et ERP-system. ERP er en forkortelse for Enterprise Ressource Planning. Som det fremgår af navnet, omfavner et ERP-system som Uniconta meget mere end kun et økonomisystem.

For enhver virksomhed er der tale om nogle bestemte kerneprocesser, som er essentielle for at kunne drive en effektiv virksomhedsdrift. Kerneprocesserne dækker som regel over: Service, produktion, lagerstyring, HR, projektstyring, økonomi, salg og indkøb.

Prøv Uniconta gratis i 30 dage

Selvom Uniconta installeres på din pc, bliver alle dine data gemt i skyen. Det er hurtigt og enkelt at komme i gang med Uniconta. Du kan prøve Uniconta helt gratis i 30 dage, oprette dit eget regnskab, så du prøver med dine egne data.

Prøv Uniconta gratis

Hvorfor din virksomhed fremover bør bruge Uniconta

Alle disse nævnte kerneprocesser kan være rigtig tidskrævende at håndtere med hver deres system – for ikke at sige besværlige! Her er et system som Uniconta løsningen – uanset din virksomheds størrelse. Med et ERP-system som Uniconta vil din virksomheds kerneprocesser integreres i ét system, og på denne måde vil du have al viden om din virksomhed samlet ét sted. Af fordele ved at skifte til et ERP-system som Uniconta kan der nævnes:

Øget produktivitet – dette da du har alle informationer om ressourcer (såsom mandetimer, materialer eller lignende) samlet et sted, hvilket udgør en strømlining og automatisering af processer, som førhen har skulle håndteres manuelt og derfor har været tidskrævende, mulig. Skarpt overblik – du kan uden problemer forudsige, hvilke ændringer, der vil forekomme effektive eller ej i forhold til strategetisk planlægning af fremtidige projekter. Operationel effektivitet – med al data samlet et sted kan du holde styr på hver eneste afdeling og på denne måde sikre dig, at alle opfylder deres mål og overholder deres deadlines. Mulighed for at kunne rapportere – dette da alle resultater vil kunne deles på tværs af enheder i virksomheden.

Faktisk forholder det sig således, at ca. 70% af de virksomheder, som går konkurs, skyldes dårlig administration. Her vil Uniconta komme ind i billedet og sørge for, at dit administrationsarbejde bliver simplificeret og effektiviseret. Dette vil fremadrettet give dig og din virksomhed et helt andet overblik over alle virksomhedens aktiviteter og på denne måde reducere sandsynligheden for, at dette sker for dig og din virksomhed.

Virker implementeringen af det nye system som en alt for stor mundfuld? Så lad os i MainBrain klare alt det praktiske

Som din IT-leverandør kan vi tilbyde dig og din virksomhed en licens til det nye Uniconta-system samt at stå for hele implementeringen af værktøjet, så det hele spiller fra dag et.

En af de store fordele vi har set ved Uniconta er, at implementering af systemet er meget mere enkel end i systemer som XAL og Navision, hvilket kan siges at være systemer inden for samme genre. Dette afspejler sig i implementeringsprisen, som ca. er 1/3 af en Navisions-implementering.

Klik her, book en uforpligtende samtale og bliv klogere på Uniconta

Vil du vide mere om eller har nogle spørgsmål til, hvordan sådan et forløb kunne se ud, skal du være velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden eller på telefon +45 70 25 12 01.

Sidebar