IT sikkerhed

IT sikkerhed med tryghedsgaranti
Lad MainBrain sikre din virksomhed

Hver ottende cyberangreb mod danske virksomheder lykkes

​Danmark er det fjerde mest sårbare land i verden for cyberangreb. Derfor skal vi tage IT-sikkerheden alvorligt. Herudover er du som virksomhed forpligtet til at passe på personfølsomme oplysninger, og de fleste virksomheder, har heller ikke lyst til den mediedækning der kan følge i halen på et cyberangreb. Med en skræddersyet IT-sikkerheds løsning fra Mainbrain, kan I modstå truslen fra hackere og sikre virksomhedens fortrolige oplysninger.

Sikkerhed = Tryghed

IT-sikkerhed er essentielt for at drive forretning i dag. Kom udfordringen i forkøbet i en dagligdag hvor IT er blevet en integreret del af virksomheders hverdag: Lige fra vores hjemmesider, CRM- og CMS-systemer, mail m.m., og der kan ligge rigtig meget information i virksomhedens mange forskellige databaser. Derfor er det vigtigt at have styr på IT-sikkerheden. En optimal IT-sikkerhed giver din virksomhed troværdighed, overlevelsesmuligheder i konkurrencen samt muligheden for at spare tid og penge.

Når IT-sikkerheden er i orden, undgår du, at IT-kriminelle får fat i dine forretningsfølsomme informationer og oplysninger – såsom bl.a. kundedata, betalingsoplysninger. Det kan både være en ressourcemæssig tung og dyr opgave, at forhandle med IT kriminelle. Det har derfor aldrig været vigtigere, at IT og sikkerhed går hånd i hånd.

Ved I hvilke krav jeres virksomhed skal leve op til, og hvornår har I sidst taget pulsen på jeres IT-sikkerhed?

 

Ingen “onesize fits all”

Hos Mainbrain har vi en strategisk tilgang til jeres virksomheds IT-sikkerhed. Vi leverer skræddersyede IT-sikkerheds løsninger,

-Altså IKKE en ”one size fits all løsning”, men lige præcis den løsning, der er optimal for jeres forretning, og som endvidere understøtter virksomhedens forretningsmål. Vi er altid på forkant med udviklingen, og kan derfor trygt garantere, at vores IT-sikkerheds løsninger altid sikrer din virksomhed bedst muligt.

 

 

Få en stabil og driftsikker hverdag

Med et IT-sikkerheds servicetjek kan I få jeres IT til at køre som smurt og samtidig optimere jeres IT-sikkerhed. IT-servicetjek er med til at forebygge skader og reparationer samt skabe færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer for din virksomhed.

Et servicetjek sikrer din virksomheds IT, og du vil:

Få ubegrænset lagerplads Få en kraftfuld filtrering og søgefunktion Få tilbudt hurtig gendannelse af data Få detaljeret aktivitetsrapporter

Hvis I bruger budget på flere løsninger fra forskellige leverandører. Er det næsten altid en god ide at få set dette igennem, for en mere opdateret, effektiv, og måske billigere løsning.

Kom en bekymring i forkøbet

Vi i MainBrain sørger vi for at jeres IT kører som det skal. Vi leverer nemlig IT-sikkerhed med tryghedsgaranti.

Se videoen om to-faktor-godkendelse HER

 

 

 

 

 

Sidebar