IT sikkerhed

IT-sikkerhed i virksomheder
Lad MainBrain sikre din virksomhed

IT-sikkerhed

IT-sikkerhed er essentielt for at drive forretning i dag. IT er blevet en integreret del af virksomheders hverdag i form af hjemmeside, CRM- og CMS-systemer, mail m.m., og der ligger rigtig meget information i virksomhedens mange forskellige databaser. Derfor er det rigtig vigtigt at have styr på IT-sikkerheden. En optimal IT-sikkerhed giver din virksomhed troværdighed, overlevelsesmuligheder i konkurrencen samt muligheden for at spare tid og penge.

Når IT-sikkerheden er i orden, undgår du at IT-kriminelle får fat i dine forretningsfølsomme informationer og oplysninger – såsom kundedata, betalingsoplysninger osv. IT og sikkerhed går derfor hånd i hånd, men hvornår er din virksomheds IT-sikkerhed sidst blevet vurderet eller taget hånd om?

Hos Mainbrain har vi altid en strategisk tilgang til din virksomheds IT-sikkerhed. Vi leverer skræddersyede IT-sikkerheds løsninger der er yderst optimale for forretningen som endvidere understøtter virksomhedens forretningsmål. Vi er altid på højkant med udviklingen på IT-sikkerhed fronten, og kan derfor trygt garantere, at vores IT-sikkerheds løsninger altid sikrer din virksomhed bedst muligt.

IT-sikkerhed i virksomheder

​Danmark er det fjerde mest sårbare land i verden for cyberangreb, hvilket forudsætter at IT-sikkerhed skal tages meget alvorligt, da faktisk hver ottende cyberangreb mod danske virksomheder lykkes. Med en skræddersyet IT-sikkerheds løsning fra Mainbrain, kan du netop modstå truslen fra hackere og sikre virksomhedens fortrolige oplysninger. Baseret på de eksisterende sikkerhedsmæssige udfordringer i forretningen, vurderer vi risikoniveauet og leverer en unik løsning, der skaber optimal balance mellem IT-sikkerhed og forretningsmål.

Få IT’en til at køre som smurt

Med et IT-sikkerhed servicetjek kan du få IT’en til at køre som smurt og optimere din IT-sikkerhed. IT-servicetjek er med til at forebygge skader og reparationer samt skabe færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer for din virksomhed.

Et servicetjek sikrer din virksomheds IT, og du vil:

Har ubegrænset lagerplads Har en kraftfuld filtrering og søgefunktion Tilbyder hurtig gendannelse af data Genererér detaljerede aktivitetsrapporter

Det kan også være I bruger et stort budget på forskellige løsninger fra forskellige leverandører. Måske det kan gøres smartere, billigere og mere sikkert. Som jeres eksterne IT-afdeling sørger vi for, at I fremover har en velfungerende hverdag og samtidig sparer tid og penge.

Vil du have styr på din virksomheds IT og sikkerhed?

I MainBrain sørger vi for at din IT kører som den skal. Vi leverer nemlig IT-sikkerhed med tryghedsgaranti.

Sidebar
Clear
Cache