Forretningssystemer

Lad MainBrain optimere jeres IT-hverdag ved at systematisere jeres data

Optimér din virksomheds arbejdsgange med nye forretningssystemer

”Forretningssystem? Hvad indebærer det?”, tænker du nok – og det kan vi sagtens forstå. Det lyder umiddelbart som noget stort og kompliceret, men det behøver det ikke at være.

Med forretningssystem er der blot tale om et system eller et program, hvormed du og dine medarbejdere deler jeres dagligdag i virksomheden. Der er ikke mange IT-systemer eller -programmer, som vi i MainBrain ikke er eksperter i, så derfor er der ingen IT-problemer, der er for store for os.

Hvilke forretningssystemer anbefaler vi?

Der er mange forskellige systemer og programmer at vælge imellem, men selv er vi tilhængere af nedenstående forretningssystemer, som har hver deres hovedfunktioner. De er som følger:

Ant Text: Skaber professionelle og dynamiske skabeloner i din Microsoft Outlook e-mail. Office 365: Måned/årlig abonnementspakke, der indeholder den klassiske Office-pakke (Word, Excel, Powerpoint), mulighed for lagring af filer i ’Skyen’ samt en række tilknyttede tjenester (Microsoft Teams, Sharepoint, OneDrive for Business m.m.). Microsoft 365: Udvidelse af ovenstående Office 365 pakke – dog inkluderet Windows 10 samt sikkerhedspakke købt i Office 365 er også inkluderet.
*Klik her for at se forskel på Office 365 og Microsoft 365*
Uniconta: Et *ERP-system*, som samler alle essentielle kerneprocesser for en effektiv virksomhedsdrift på ét sted.

Se nedenfor og bliv klogere på de fire systemer

Office 365 & Azure

Office 365 og Azure bliver allerede brugt af utallige virksomheder – og med god grund!

Læs mere

 

Microsoft 365

Microsoft 365 er en opdatering af det populære Office 365 med flere funktioner, der effektiviserer hverdagen.

Læs mere

Ant Text

Ant Text løfter virksomhedens e-mails op på næste niveau og sparer medarbejdere op til 30 minutter dagligt.

Læs mere

Uniconta

Uniconta er økonomisystemet, der giver overblik, øger produktiviteten og samler al data ét sted.

Læs mere

Udover de fire ovenstående systemer er platformen Microsoft Sharepoint også vigtig for din daglige virksomhedsdrift.

Sharepoint og hvordan et nyt forretningssystem gavner din virksomhed

Microsoft Sharepoint adskiller sig fra de andre, vi har nævnt tidligere. Sharepoint er ikke blot en applikation eller et program, men i stedet en platform, som opbevares på en server. Sharepoint er en platform, der åbner døre for nye muligheder for samarbejde medarbejdere imellem, lagring af filer og andre lignende dagligdagsnødvendigheder, end hvad der tidligere har været muligt.

Sharepoint er en platform, som tilgås via et website – dvs. at den tilgås via internettet. Det er derfor muligt altid at kunne tilgå sine filer, hvilket muliggør den frihed at kunne arbejde hvor som helst og når som helst.

Ovenstående frihed er én ting, der gør hverdagen noget lettere. Andet er, at den fillagring, som Sharepoint løbende sørger for, understøtter samtlige af de programmer, du allerede benytter dig af i dagligdagen – såsom Microsoft Teams, Word, Outlook-mail, Powerpoint, Excel og meget mere. Du skal altså ikke til at installere og lære en masse nyt.

Klik her for at se video med yderligere forklaring af Microsoft Sharepoint

Lad os hjælpe dig godt fra start

Uanset hvilket system du står og overvejer at implementere, råder vi dig på det ypperste til at tage springet. Et nyt forretningssystem er lig mere effektive arbejdsgange, hvilket resulterer i en øget produktivitet og i sidste ende en vækst af din virksomhed.

Hvis du synes det hele lyder for uoverskueligt, så står vi klar til en uforpligtende samtale, hvor vi med glæde hjælper dig til at finde ud af, hvad der er smartest for din virksomhed.

Klik her for at booke en 15 minutters uforpligtende samtale

Hvis du stadig synes, at du mangler svar på nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os enten via telefon +45 70 25 12 01, vores kontaktformular eller ved at klikke på knappen oven for.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i gang med at effektivisere din hverdag!

Sidebar