fbpx

MENU

Menu ikon

IT-support – Få hjælp til virksomhedens IT hos MainBrain

Skal vi hjælpe din virksomhed med jeres IT setup, så du kan fokusere på at vækste din forretning, og være i sikre hænder ved MainBrain.


Vi er altid klar til at tage en uforpligtende dialog med dig om IT-support, der passer til dine og virksomhedens behov. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 25 12 01 og høre mere.

Hjælp til IT Support

Det siger vores kunder

Rasmus Frølund Thomsen Kvantum Copenhagen

Rasmus Frølund Thomsen

CTO & Founding Partner  – Kvantum Copenhagen ApS 

”De ti timer jeg sparer om måneden ved IKKE at skulle forholde mig dagligt til IT-udfordringer, er direkte fakturerbare på min egen bundlinie.“

Marie Winther Bothen

Marie Winther Bothén

COO – Froosh

”MainBrain kender alle muligheder i Microsoft Office”

Signe Sloth Hansen

Signe Sloth Hansen

Projektchef – Akademisk Arkitektforening

”Processen var en øjenåbner”

Heinrich Thomsen

Heinrich Thomsen 

Adm. Direktør Calibrate

”Vi har også lagt vægt på en IT-partner, der kan sikre os en gnidningsfri arbejds-hverdag, uanset om det foregår på en PC eller MAC, og samarbejdet imellem disse to kunne MainBrain garantere os ville fortsætte helt uden komplikationer.”

Jan Tornfeldt

Jan Tornfeldt

Adm. direktør – MatchMaker

”Om jeg ville vælge at bruge en ekstern it-chef igen? Jeg ville ikke drømme om at gøre andet”

Vores servicepakker

Når din virksomhed har en af vores attraktive abonnementsordninger, har du mulighed for at få IT-support på alle hverdage inden for åbningstid. Oftest løser vi dit problem via fjernsupport.

Dette går oftest hurtigst, men kan det ikke løses over telefonen, kommer vi selvfølgelig ud til dig.

Med vores IT-support får du frihed til at fokusere på det, du er dygtig til – og du slipper for at bekymre dig om opdateringer, glemte passwords, virusangreb og nedetid.

Få IT-support til en yderst fair pris

Hos MainBrain brænder vi for at gøre livet lettere for vores kunder. Det gør vi blandt andet gennem at supportere på IT og give faglig og strategisk sparring på din virksomheds IT-løsninger. For os er det vigtigt at gøre det til meget konkurrencedygtige priser.

På den lange bane vil du spare penge på at tegne et serviceabonnement hos os, frem for at hyre dyre konsulenter ind, hvis det pludselig brænder på.

Derudover vil du altid have tryghed for, at du har en samarbejdspartner, der sørger for proaktiv monitorering, antivirus software, patch management med videre.

Vil du kontaktes om IT-service eller IT-sikkerhed?

Lad os hjælpe dig med at optimere jeres arbejdsprocessor, og sikre jeres data

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på relevante nyheder i IT branchen