Serverhosting

Serverhosting – hvorfor du har brug for en eller flere servere

En server kan med andre ord beskrives som værende en maskine, der har sit fokus på en eller flere services i virksomheden. En server kan have mange forskellige funktioner. Det kan f.eks. være:

En dataserver til din lagring af virksomhedens data En filserver til udveksling af filer på kryds og tværs af virksomhedens ansatte En Hosted Desktop En webserver, hvis formål er at hjælpe i forbindelse med publiceringen af en hjemmeside

Og meget mere.

MainBrain som din serverhost

Hvis du får dine servere hosted hos MainBrain, vil det sige, at vi overtager alt besværet med opsætning, installation, den løbende vedligeholdelse samt ansvaret for dine servere. Med et abonnement hos os får du – for et beskedent beløb om måneden – en sikkerhedsgaranti på din IT. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt dine servere fungerer, som de skal, når de skal.
Du slipper altså for alle dine bekymringer omkring IT, så du kan bruge tiden på det, du finder vigtigst.

Hvis du i din virksomhed har en server lokaliseret fysisk på din arbejdsplads (lokalt), og du samtidig er typen, som er meget på farten og derfor godt kunne tænke dig at have adgang til den andre steder end lokalt, hjælper MainBrain dig med at flytte din server ud af virksomheden – dette i form af en Hosted Desktop (eksternt). Alt efter løsningsønsker, står serveren i MainBrains datacenter eller hos Microsoft, hvilket vil fungere som din eksterne server. Dette gør at adgangen til dine filer øges markant.

Vi er til at hjælpe dig

Med MainBrain som din virksomheds forlængede IT-arm sparer du ikke kun tid og besvær, men også penge. Vi vil jævnligt tage os af din IT, og hvis der alligevel skulle opstå problemer med din IT, står vi klar med en hjælpende hånd. At have os til at sørge for al din virksomheds IT sparer dig og din virksomhed tid og penge i det omfang, at I slipper for at skulle ringe til andre eksterne IT-leverandører, der ikke nødvendigvis har tid til at hjælpe, når du har brug for det.

Er uheldet ude og skulle der ske noget med dine eller nogle af dine ansattes filer på jeres computer, så frygt ej. Ved brug af serverhosting bliver alle filer gemt online på den eksterne server, så de altid kan hentes ned igen, hvis uheldet rammer.

Udover dette skræddersyer MainBrain din virksomheds servere efter dit behov. Vi i MainBrain sætter en dyd i at levere god service og en effektiv ydelse i relation til din virksomheds serverbehov, når det kommer til at skabe et hurtigt, sikkert og stabilt servermiljø. Dette gør vi uanset om efterspørgslen efter nye servere er stor eller lille.

Book en uforpligtende samtale og hør nærmere om, hvilke fordele der er at hente med serverhosting hos MainBrain
Sidebar