fbpx

MENU

Menu ikon
/
/
Sådan Sikrer Du Din Virksomhed mod Cybertrusler

May 1, 2024

Cybertrusler stiger dramatisk – er din virksomhed beskyttet? Beregn nedetidsomkostningerne og se, hvordan du kan sikre dig mod de voksende digitale trusler.

Teknologi er blevet en integreret del af næsten enhver virksomheds drift. Dette resulterer dog i, at cybertrusler er blevet en af de mest alvorlige bekymringer for virksomheder over hele verden. Hackerangreb, dataindsamling og ransomware-angreb udgør en konstant trussel mod virksomheders fortrolighed, integritet og til tider endda deres eksistensgrundlag.

Ved du hvor meget cybertrusler kan koste dig? Prøv vores nedetidsberegner her.

 

Ifølge Check Point Software Technologies blev danske virksomheder i første halvår af 2023 ramt af cyberangreb og modtog cybertrusler i et chokerende tempo. Antallet af angreb steg med hele 61%, og virksomhederne oplevede i gennemsnit 2.521 angreb hver uge. Derfor er det vigtigere end nogensinde før at beskytte din virksomhed mod cybertrusler.

Disse tal understreger den stigende nødvendighed for virksomheder, uanset om vi taler om en stor virksomhed eller en SMV (lille og mellemstor virksomhed), til at tage proaktive skridt for at beskytte sig mod cybertrusler.

Men hvordan kan virksomheder forsvare sig imod den stigende forekomst af cybertrusler? Her er nogle vigtige skridt, som enhver virksomhed bør overveje, når det kommer til cybertrusler:

 

Investér i robuste sikkerhedsforanstaltninger

Dette omfatter at investere i sikkerhed af jeres telefoner, computere, tablets mm., firewalls, og andre sikkerhedsløsninger, der kan identificere og forhindre potentielle trusler.

 

Virksomhedens ansvar i uddannelse af medarbejdere

Det er afgørende, at virksomheder påtager sig ansvaret for at uddanne deres medarbejdere i cybersikkerhed. Dette indebærer ikke kun at give dem den nødvendige viden om, hvordan de genkender og undgår trusler som phishing-e-mails, men også at etablere klare retningslinjer og procedurer for, hvordan man håndterer potentielle sikkerhedssituationer gennem en beredskabsplan. Dette kan bl.a. gøres gennem ved hjælp af vores eksterne IT-chef.

 

Implementering af sikkerhed

Virksomheder bør udvikle sig og tilpasse deres sikkerhed til den digitale verdens udvikling. Det kan bl.a. være gennem regelmæssig sikkerhedsgennemgang og en klar og tydelig plan til at møde de sikkerhedsrisici, I identificerer.

 

Backup og beredskabsplan

Regelmæssig backup af vigtige data og udvikling af en beredskabsplan, er afgørende for at kunne reagere effektivt i tilfælde af et cyberangreb eller en datalækage.

 

Overvågning og reaktion

Kontinuerlig overvågning af netværk og systemer kan hjælpe med at identificere og reagere hurtigt på mistænkelig aktivitet, hvilket kan minimere skaden fra et angreb.

Cybertrusler udvikler sig konstant. Det er derfor vigtigt at virksomheder fortsætter med at være opmærksomme og tilpasse deres sikkerhedsforanstaltninger derefter.

Ved at implementere en holistisk tilgang til cybersikkerhed og investere i de rette ressourcer og ekspertise, kan virksomheder bedre beskytte sig mod de voksende cybertrusler og sikre deres fortsatte succes og vækst.

Book en uforpligtende samtale her, og få styr på, hvordan du sikrer din virksomhed mod cybertrusler.

Brian Jønch

CEO / Ansvarlig for salg & ledelse
Email: bj@mainbrain.dk
Tlf: +45 7025 1201

Læs vores nyeste artikler

Årsagerne til at din PC fryser – sådan fikser du det

Nej – når vi henviser til en frosset computer, er der naturligvis ikke tale om en computer, der er fysisk frosset til…

Sådan Spotter Du Phishing: Beskyt Din Virksomhed

Phishing angreb kan koste dig dyrt – lær at spotte faresignaler og beskyt din organisation mod datatab med enkle forholdsregler.

Vil du kontaktes om IT-service eller IT-sikkerhed?

Lad os hjælpe dig med at optimere jeres arbejdsprocessor, og sikre jeres data

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på relevante nyheder i IT branchen