Hosting & Backup

Tager du backup af dine data i skyen?
Lad MainBrain sikre din virksomhed med hosting og backup

Se vores forskellige services inden for hosting og backup i oversigten, og læs mere under de fire oversigter.

IT-hosting

IT-hosting er en fælles betegnelse for de ydelser, som en IT-vært dækker over.

Læs mere

Cloud hosting

Åbn dørene for helt nye muligheder i forhold til tilgængelighed og datasikkerhed.

Læs mere

Server hosting

Vi skræddersyr en hosting-løsning, der passer præcis til din virksomheds behov.

Læs mere

Backupløsninger

Det kan have store konsekvenser, hvis din virksomhed ikke tager backup af jeres data.

Læs mere

Hvad vil du gøre uden en backup, hvis uheldet er ude?

Backup er vigtigt uanset om du arbejder på PC eller Mac, om du er flyttet i skyen eller har en server stående i kælderen. Hacker- og virusangreb er hyppige forekomster, og selvom du ikke kan sikre dig 110%, for vi ikke ved, hvad hackerne finder på næste gang, så kan du tage dine foranstaltninger, som sikrer dine data.

Backup er ofte ikke prioritet, men det burde det være. Mange gange tænker vi ikke over, hvor meget information, der fx ligger i vores mailboks – alt fra ordreinformationer til kundeinformationer osv., og vi glemmer også hurtigt, hvor irriterende det er at miste data. Data, der nemt kan sikres med en backup. Men hvad ville du gøre, hvis uheldet var ude – uden en backup?

Uden en backup kan du ikke gendanne gamle medarbejderes data og utilsigtet slettede filer eller sikre en gendannelse af dine data, hvis de skulle falde de i forkerte hænder. I værste fald skal din virksomhed bygges op igen – datamæssigt.

Vores backupløsninger:

Er fuldautomatisk Tager mindst én backup dagligt Har ubegrænset lagerplads Har en kraftfuld filtrering og søgefunktion Tilbyder hurtig gendannelse af data Genererér detaljerede aktivitetsrapporter

Software backup

Hvornår har du sidst foretaget backup af din software? Med vores software backup kan du undgå at virksomhedens fortrolige og værdifulde data i skyen går tabt. Microsoft tilbyder i Office 365 værktøjer som Exchange, OneDrive, Skype for Business, Sharepoint og Office Online i skyen – dog er du alene ansvarlig for at sikkerhedskopiere dine data.

Selvom skyløsningen i Office 365 af mange associeres med sikkerhed, er det yderst væsentligt at foretage backup af virksomhedens Office 365-løsning. For software backup er en nødvendighed for alle virksomheder og vigtigere end de fleste måske tror.

Med vores software backup tages der dagligt sikkerhedskopi af jeres data i skyen – og det hele fungerer fuldautomatisk. Vores cloudbaserede sky-til-sky backupløsning sikrer dig, at dine uvurderlige data i skyen kan genskabes, hvis uheldet er ude.

Med en backup er det nemmere at hjælpe dig tilbage på arbejdssporet, hvis du har mistet data eller er blevet angrebet af en virus eller en hacker.

Vil du sikre dine filer og dokumenter?

Sidebar