Mac-support hos MainBrain

Vi supporterer både Mac og PC, og får dem til at arbejde sammen
Lad MainBrain gøre din hverdag mere effektiv!

Hos MainBrain får du eksperter i Mac og al den support, du har behov for.

Har du behov for Mac-support, er MainBrain derfor det helt rette sted at henvende dig. Hos os får du eksperter med erfaring siden 1996, support til både Mac og PC*, og vi hjælper dig med at få dem til at arbejde sammen, såfremt I bruger begge i din virksomhed.

For dig er et mix mellem de to platforme på henholdvis Mac og PC måske den mest hensigtsmæssige løsning, og i det tilfælde får du rådgivning i at arbejde på tværs af platformene. Måske ønsker du at gå fra PC til Mac i din virksomhed, og her sikrer vi dig, at overgangen bliver så problemfri som muligt.

Med vores hjælp får du og dine medarbejdere en mere effektiv hverdag, fordi I slipper for at bøvle med teknikken – og brænder det på, har I altid mulighed for at få fjernsupport* ved hjælp af TeamViewer med det samme, så problemet hurtigt bliver løst, og I kommer videre med jeres arbejde.

*Såfremt du har en af vores attraktive serviceaftaler.

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere? Så er du meget velkommen til at kontakte MainBrain – enten ved at ringe direkte til os på telefon +45 70 25 12 01 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Få sikkerhed for Mac support med vores servicepakker

Mange virksomheder har allerede fået en mere effektiv hverdag ved hjælp af en af de tre servicepakker, vi tilbyder dig.

Når du har et serviceabonnement hos os, får du kvalificeret Mac og PC-support, når du har behov for det. I pakkerne indgår også andre attraktive ydelser, vi tilbyder dig og din virksomhed.

Er du nysgerrig? Du finder vores tre abonnementspakker ved at klikke nedenfor.

Gå til IT-servicepakker
Sidebar
Clear
Cache