Mac-løsninger hos MainBrain

Mac support og -løsninger hos MainBrain

Vi leverer løsninger til både Mac og PC, og får dem til at arbejde optimalt  sammen.

Efter Corona er der sket en stigningen i Apple-enheder på arbejdspladsen, og det betyder en enorm efterspørgsel på MAC-support. Efterhånden som flere og flere virksomheder tager Apple-produkter til sig, er der brug for en betroet partner, der kan hjælpe med implementering, administrering og overvågning af disse enheder effektivt og holde dem lige så sikre, som de andre enheder på kontoret.

Selvom Apple-enheder ofte menes at være uigennemtrængelige for trusler, er det ikke tilfældet. Faktisk, når Mac-enheder stiger på arbejdspladsen, gør deres værdi for hackere det også. Vi er i en position til at uddanne virksomheder om denne voksende trussel og tilbyde muligheden for at tilbyde en løsning.

Har du behov for Mac-support, er MainBrain derfor det helt rette sted at henvende dig. Hos os får du eksperter med erfaring siden 1996, support til både Mac og PC*, og vi hjælper dig med at få dem til at arbejde sammen, såfremt I bruger begge i din virksomhed.

Med vores hjælp får du og dine medarbejdere en mere effektiv hverdag, fordi I slipper for at bøvle med teknikken – og brænder det på, har I altid mulighed for at få fjernsupport* ved hjælp af TeamViewer med det samme, så problemet hurtigt bliver løst, og I kommer videre med jeres arbejde.

*Såfremt du har en af vores attraktive serviceaftaler.

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere? Så er du meget velkommen til at kontakte MainBrain – enten ved at ringe direkte til os på telefon +45 70 25 12 01 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Få sikkerhed for Mac support med vores servicepakker

Mange virksomheder har allerede fået en mere effektiv hverdag ved hjælp af en af de tre servicepakker, vi tilbyder dig.

Når du har et serviceabonnement hos os, får du kvalificeret Mac og PC-support, når du har behov for det. I pakkerne indgår også andre attraktive ydelser, vi tilbyder dig og din virksomhed.

Er du nysgerrig? Du finder vores tre abonnementspakker ved at klikke nedenfor.

Gå til IT-servicepakker

FAKTA:

Hvad er historien bag navnet Apple?

I 1976 arbejdede Steve Jobs på en gård i Oregon, og det inspirerede ham til at give virksomheden navnet Apple (“æble”) – ifølge medstifteren Steve Wozniak. Wozniak var fra begyndelsen bekymret for ophavsretsproblemer, og Apple har heller ikke undgået problemer: Mellem 1978 og 2006 var der en række retssager om retten til navnet mellem computerfirmaet Apple.Inc og Apple Corps, der er en medievirksomhed stiftet af bandet The Beatles i 1967. Retssagen blev afgjort til Apple Inc.’s fordel i 2006, og de to stridende virksomheder offentliggjorde et endeligt forlig i 2007.

Den første Macintosh (1984) fik sit navn fra æblesorten Macintosh, som var designchef Jef Raskins yndlingsæble. Navnet lå dog for tæt på firmaet McIntosh, der producerer lydudstyr, og det endte med, at Steve Jobs fik gennemtrumfet, at Apple simpelthen købte ophavsretten til navnet.

Sidebar